Lederuddannelse betaler sig

Ny analyse: I gennemsnit får ledelsen 10 procent mere i løn, når de tager en efteruddannelse. KORA står bag den nye analyse, som er lavet til Uddannelses- og Forskningsministeriet. Undersøgelsen viser, at diplomkurser i gennemsnit giver kursisterne 9-10 procent mere i løn seks år efter. Konklusionen gælder uanset, om kursisten har en kort, mellemlang eller lang uddannelse i forvejen.

”Det er en ganske stor effekt, som faktisk svarer til de effekter, man ser på lønnen for folk, der tager en uddannelse i det almindelige uddannelsessystem”, siger professor MSO, Nicolai Kristensen, til Idag.dk.

Særtilbud i dag – Tilmeld Mini MBA fra PROBANA i dag og spar 10.000 kr. på alle opstart i 2016 og 2017. Mini MBAen er Nordens førende lederuddannelse, og uddannelsen giver et massivt forretningsmæssigt løft til nye og erfarne ledere. Tilmeld dig i dag for bare kr. 25.000,- ex moms (normalpris kr. 35.000,-).

Få mere information på telefon 45 76 58 56, mail information@probana.com eller læs mere på hjemmesiden og brug rabatkode ”DIP”. Tilbuddet gælder til og med onsdag d. 31. august. Læs mere her

Kommentarer

kommentarer

About The Author