Lys fremtid med gode ledere

Flere ansatte skifter job, og det kan gavne virksomheder at være opmærksomme på den stigende tendens. Tidligere medarbejdere kan have stor indflydelse på virksomhedens ry og muligheden for at tiltrække topkandidater fremover.

I Danmark er jobomsætningen stigende. Siden 2009 er antallet af job, der bliver besat af en ny medarbejder, steget med 16 pct. Der ligger et stort potentiale i at have en strategi for, hvordan virksomheden kan gøre brug af tidligere ansattes goodwill, det skriver Mandag Morgen. Med en Mini MBA fra PROBANA Business School får du kompetencer og konkrete redskaber til at udvikle din lederprofil. Uddannelsen er henvendt til praktikere, der som minimum har et par års erfaring fra arbejdsmarkedet.

Ved tilmelding i dag, torsdag d. 27. oktober, får du uddannelsen for kr. 25.000,- ex moms og dermed sikre du en rabat på 10.000 kr. (normalpris for uddannelsen er 35.000 kr. ex moms).

Tilmeld dig via mail information@probana.com, telefon +45 45 76 58 56 eller online ved brug af tilbudskoden ”DIP25”. NB: Tilbuddet gælder ikke med tilbagevirkende kraft og kun inden for tidsfristen. Læs mere om Mini MBAen her

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og www.facebook.com/probana.lederforum 
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com/

Kommentarer

kommentarer

About The Author