Medarbejdere finder sig ikke i dårlig ledelse

Når medarbejdere kvitter jobbet i en virksomhed, er det ofte dårlige ledere der er årsag til jobskiftet. Det viser en ny undersøgelse som Epinion har lavet blandt 1.268 medlemmer af fagforeningen HR/Privat. Således svarer 44 procent angiveligt at en dårlig leder har været skyld i deres jobskifte.

Der stilles store krav til ledere i dag, og derfor kan det ofte blive de nære, driftsmæssige opgaver der bliver løst, mens det bliver sværere at nå arbejdet med at skabe gode relationer på arbejdspladsen. Men ledelse er centralt hvis en virksomhed skal generere vækst på både top- og bundlinje. Virksomhedens talenter kan være nok så dygtige, men hvis ikke de ledes med både hjerne og hjerte, så kan talentet ikke foldes ud til gavn for talentet selv, virksomheden og samfundet. Uanset hvor på karrierestigen man er, så er det derfor helt afgørende, at der er knivskarpe ledere, som både kan motivere, udvikle, samle og skabe retning.

En stor del af folks oplevelse af deres arbejdsplads er baseret på deres opfattelse af deres leder. Der er derfor brug for at øge trivslen hos medarbejderne gennem bedre kompetencer til at lede. Blandt andet handler det om hvordan man leder og medarbejder imellem samarbejder, og om der er retfærdighed og gennemsigtighed på arbejdspladsen. Rosende ord, anerkendelse og et klap på skulderen er vigtigt for folk. Det kan have den effekt at folk også bliver mere modtagelige over for kritik når det er berettiget.

En leder skal kunne lede
Med en Mini MBA fra PROBANA Business School kan du blive rustet til bl.a. at motivere og udvikle dine medarbejdere så arbejdsglæden hos dine medarbejdere øges. Gennem mere end 20 år har vi specialiseret os i at levere kompetencegivende uddannelser til ledere, og vores Mini MBA er ingen undtagelse. Gennem teoretisk og praktisk indføring i discipliner som HR, forandringsledelse, strategi og innovation opnår du konkrete værktøjer du kan implementere direkte i din dagligdag som leder. Med vores Mini MBA vil du dermed ikke blot løfte din egen karriere, men i høj grad også være med til at skabe bedre resultater i din virksomhed.

Læs mere om uddannelsen her.

Ring på tlf. 45 76 58 56 hvis du har spørgsmål til uddannelsen, eller hvis du ønsker at tilmelde dig.

Kommentarer

kommentarer

About The Author