Mini MBA – Nyhed! Nu med opstart i 8 forskellige byer i 2016

Gør ligesom 7.000 andre erhvervsledere allerede har gjort, og styrk dine kompetencer med en Mini MBA fra Probana. Nu med opstart i 8 forskellige byer landet over. Læs mere på www.probana.com/dip.asp

I en foranderlig og konkurrencepræget verden er der et kontinuerligt krav om udvikling. Dette gælder både for virksomhederne, men i høj grad også for lederne heraf, der skal lede og motivere de ansatte til at drive en succesfuld virksomheden. Det er derfor nødvendigt konstant at vurdere din egen værdi som leder på arbejdsmarkedet, og sørge for hele tiden at være på forkant med den nyeste teori inden for ledelse og forretningsudvikling.

Følg med udvikling og giv din karriere et kompetencemæssigt løft
Hos PROBANA Business School kender vi vigtigheden af at være på forkant med udviklingen. Igennem mere end 20 år har vi specialiseret os i at levere kompetencegivende uddannelser til ledere, og vores Mini MBA er ingen undtagelse. Gennem teoretisk og praktisk indføring i discipliner som HR, forandringsledelse, strategi og innovation opnår du konkrete værktøjer du kan implementere direkte i din dagligdag som leder. Med vores Mini MBA vil du dermed ikke blot løfte din egen karriere, men i høj grad også være med til at skabe bedre resultater i din virksomhed.

Anmeldelserne taler for sig selv – Læs udtalelser fra vores tidligere deltagere:https://dk.trustpilot.com/review/www.probana.dk

Uddannelsen Mini MBA er baseret på e-learning, og består af seks moduler. Efter hvert modul tilbydes en frivillig kursusdag, hvor en erfaren underviser vil sørge for en praktisk vinkel på uddannelsen kombineret med oplæg fra gæsteundervisere.

NYHED! Nu med opstart i 8 forskellige byer i Danmark
Fra januar 2016 bliver det nu muligt at komme til kursusdage endnu tættere på dig, når vi afholder kursusdage 8 forskellige steder landet over. Tilmeld dig nu til dit foretrukne hold nu, hvis du vil være sikker på at få en plads. Mini MBA’en har nu opstart i følgende byer:

København
Århus
Odense
Ålborg
Vejle
Roskilde
Kalundborg
Esbjerg

Ring og hør nærmere om uddannelsen på tlf. 45 76 58 56 eller læs mere påwww.probana.com/dip.asp

Kommentarer

kommentarer

About The Author