Mini MBA – Stort udbytte

Den anerkedte Mini MBA uddannelse fra PROBANA Business School, er blevet en kæmpe succes i det private erhvervsliv. Det skyldes, at der har vist sig at være et stort behov for- og ønske om opkvalificering blandt de danske virksomhedsledere.

”Lanceringen af uddannelsen medførte fra start så stor efterspørgsel, at alle holdene blev overtegnet. Derfor fordoblede vi antallet af kurser i 2016, for den kun otte måneders korte Mini MBA lederuddannelse, som både kører i København, Roskile. Kalundborg, Odense, Vejle, Esbjerg, Ålborg og Århus”, siger uddannelsesredaktionerne i PROBANA Business School, der står bag uddannelsen.

Mini MBA’en vækker bred interesse i det danske erhvervsliv, da kursusdeltagerne er alt fra topdirektører til ledere fra mindre virksomheder. Grunden til den store efterspørgsel efter Mini MBA’en skyldes, at virksomhederne bliver tiltrukket af den lave pris, samt den sparede mængde tid. Det er de færreste ledere i dansk erhvervsliv som har tid til at rive 2 år ud af kalenderen, i en tid hvor der er behov for at arbejde endnu hårdere ovenpå efterdønningerne af finanskrisen. Her giver Mini MBA’en ny inspiration og viden, samt de rette ledelsesværktøjer til dig og din virksomhed, på kun 6 måneder.

Mini MBA’ens formål er at booste din lederkarriere og at udfordre og udvikle dig, således at De står bedre rustet til at skabe de ønskede resultater i din virksomhed. Uddannelsen er for dig, der ønsker større indsigt i de væsentligste management-områder, herunder strategi, organisering, ledelsesinformation og markedsforståelse, samtidig med at du lærer at beherske redskaberne og integrere dem i din dagligdag.

Kunne du bruge et kompetenceløft og få de rette værktøjer til at løfte din virksomhed til et nyt niveau, så kan du gå ind og tilmelde dig efteruddannelsen med det samme, på: http://www.probana.com/dip.asp 

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og www.facebook.com/probana.lederforum 
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com/

Kommentarer

kommentarer

About The Author