MUS: udvikling mod FUS

Langt de fleste virksomheder benytter sig af medarbejder-udviklings-samtaler, men får virksomheden virkelig det mest optimale ud af samtalerne?

Gennem den seneste tid, har formålet med medarbejder-udviklings-samtaler (MUS) været et varmt diskussionsemne. Hvor man hidtil har anvendt MUS til at sikre medarbejderens trivsel og udvikling, lægger den nye vinkel op til at man tager afsæt i virksomhedens strategi, mål og planer, og derudfra bruger MUS til at planlægge medarbejderens fremtidige arbejdsdag for at bidrage til indfrielsen af virksomhedens planer. På den måde tager MUS en udvikling til en forretnings-udviklings-samtale (FUS), og danner grundlag for at udnytte de menneskelige ressourcer endnu bedre i forhold til virksomhedens strategiske fokus. Hvor der tidligere ofte har været afholdt MUS med manglende opfølgningssamtaler, lægger den nye FUS vinkel op til at samtalerne kontinuerligt afholdes for at sikre synergien mellem forretnings fokus og de menneskelige ressourcer. På den måde planlægges MUS ud fra virksomhedens strategiske fokus og skaber direkte fundament for virksomhedens bundlinje ved optimering og udvikling af de menneskelige ressourcer på baggrund af virksomhedens overordnede strategi.

Læs mere om hvordan MUS kan anvendes til nye formål her.

Ønsker du rådgivning til hvilket kursus eller uddannelse, der passer bedst til dine behov – ring til os på telefon: 33 13 58 00

– Følg HR Forum på Facebook – se https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg HR Forum på Linkedin – se www.linkedin.com/company/hr-forum-aps
- Følg HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser

Kommentarer

kommentarer

About The Author