Nå jeres mål med en HR-strategi

En hr-strategi er efterhånden blevet en vigtig del af den strategiske ledelse og ved at anvende en konkret hr-strategi kan virksomheden øge effektiviteten samt forbedre produktionen betragteligt. Det kan være en tidskrævende proces at udvikle en brugbar hr-strategi, og spørgsmålet er, hvordan man bedst muligt udvikler en effektiv og givende strategi? Ligeledes er spørgsmålet, hvordan man som hr-afdeling ved at anvende en hr-strategi på bedste vis kan bidrage til en realisering af virksomhedens forretningsstrategi?

HR-Forum inviterer nu inden for til konferencen ’HR STRATEGI 2015’, hvor du blandt mange andre ting vil få svar på ovenstående spørgsmål. I vil på dagen få masser af inspiration samt viden omkring, hvordan man udvikler og ikke mindst implementer en hr-strategi i virksomheden. Således bliver I på dagen præsenteret for nogle konkrete værktøjer, der kan være behjælpelige i forhold til at skabe den bedst mulige strategi til gavn for virksomheden. Læs mere om konferencen her og tilmeld dig allerede i dag.

Deltagerpris: kr. 2.999  (normalpris kr. 3.800).  Er I 5 deltagere tilbydes en samlet pakkepris á kr. 10.000 ekskl. Moms (spar kr. 9000).

Anfør rabatkoden ‘HR-STRATEGI’ i kommentarfeltet ved tilmelding. Fristen løber helt frem til kl. 16.00 i dag. Du kan også tilmelde dig direkte til hrforum@hrforum.dk

Læs mere her

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com

Kommentarer

kommentarer

About The Author