Øg effektiviteten med Positiv Psykologi

Med værktøjer fra den Positive Psykologi har du nu muligheden for at øge effektiviteten og samtidig sørge for bedre trivsel i dit arbejde.

Positiv Psykologi retter et øget fokus på det positive i tilværelsen frem for det negative samt på at udvikle og styrke kompetencer. Når vores kompetencer imødekommes og anerkendes, og vi får mulighed for at udfordre os selv til at yde vores bedste, oplever vi mening i arbejdet, hvilket er essentielt i forhold til oplevelsen af, hvorvidt vi trives, når vi går på arbejde. Når vi oplever mening i arbejdet, er vi mere effektive og dedikerede.

I samarbejde med Erhvervspsykolog Camilla Raymond og Sigrid Nygaard, som er Country General Manager i BMC Benelux, inviteres du, din virksomhed og dit netværk til konference i Positiv Psykologi, som afholdes af Institut For Personaleudvikling. Som deltager på konferencen får du adgang til spændende og fagligt relevant kursusmateriale, kendskab til et begrebsapparat, der gør den Positive Psykologi anvendelig i praksis, samt muligheden for ubetalelig sparring og videndeling med konferencens øvrige deltagere.

Læs mere om konferencen her.

Tilbudspris: kr. 3.500 (normalpris kr. 4.500). Er I 3 deltagere tilbydes en samlet pakkepris á kr. 9.000 ekskl. moms (spar kr. 4.500).

Anfør rabatkoden “HR-Positiv-Psykologi” i kommentarfeltet ved tilmelding. Fristen løber helt frem til kl. 16.00 i dag. Du kan også tilmelde dig direkte til ifp@ifp.dk

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.

Kommentarer

kommentarer

About The Author