Ønsker du redskaber til at forbedre dit personlige salg, mål og resultater?

 

Nyhed! Probana introducerer hermed vores nyeste skud på stammen – En MasterClass i Salg & Markedsføring målrettet dig, der arbejder som sælger eller key account manager til daglig. Læs mere om uddannelsen her

Der er mange måder man som sælger kan optimere sine salg, mål og resultater. En af måderne er, at have dybdegående kendskab til psykologiske virkemidler i salgssitiuationen, at have fokus på sine styrker og udfordringer, men det er ligeledes essentielt at opretholde et strategisk markedsfokus, for at kunne sælge mere innovativt og differentieret i forhold til din virksomheds markedsposition.

Med en MasterClass i Salg & Markedsføring får du en værktøjskasse fyldt med praktiske redskaber, som du kan bruge i din hverdag som sælger/key account manager. Over tre moduler opnår du grundig indføring i centrale områder inden for Key Account Management, moderne salgsteknik og salgsledelse, der giver kompetencer til at sælge til key accounts, bearbejde de største kunder gennem en systematisk metode, udarbejde kundeplaner, kundeanalyser og identificere de formelle og uformelle beslutningstagere.

Uddannelsen er baseret på e-learning, kombineret med en kursusdag efter hvert endt modul og med en afsluttende eksamen.

Uddannelsen består af følgende moduler:
Modul 1 – Key Account Management
Modul 2 – Salgspsykologi
Modul 3 – Strategisk markedsfokus

Læs mere om uddannelsen her.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at tilmelde dig uddannelsen, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 45 76 58 58 eller på mail information@probana.com, hvor vi vil være behjælpelige med at svare på dine forespørgsler.

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og www.facebook.com/probana.lederforum 
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com/

Kommentarer

kommentarer

About The Author