Opnå ro, balance og overskud med mindfulness

De fleste erhvervsaktive borgere har efterhånden stiftet bekendtskab med, hvad der kan betegnes som det grænseløse arbejde. Et arbejde, hvor grænsen mellem arbejdsliv og privatliv er blevet flydende, og hvor begreber som selvledelse og autonomi har manifesteret sig som en naturlig del af det moderne arbejdsliv. Disse nye arbejdsvilkår kan for nogle være en positiv oplevelse, men for andre kan en sådan organisering af arbejdet betyde stress og udbrændthed. Ved at anvende mindfulness som en konkret teknik er det dog muligt at forebygge mentale tilstande som ovenstående.

I samarbejde med landets førende eksperter inden for mindfulness, Sebastian Nybo og Henning Daverne, inviterer PUK Healthcare nu dig og dine kolleger til den givende og spændende konference “Mindfulness – få balance i en travl hverdag”. Her vil du som deltager blive præsenteret for teknikker og metoder til at opnå ro, balance og overskud i en travl og hektisk hverdag, således at du kan håndtere dagligdagens mange og krævende udfordringer. Konferencen henvender sig til dig, der ønsker at vide mere om de mange fordele, der kan være ved at benytte sig af mindfulness og til dig, der ønsker at udbrede dette effektfulde redskab på netop din arbejdsplads. Læs meget mere om konferencen her og tilmeld dig allerede i dag.

Tilbudspris: kr. 3.500 (normalpris kr. 4.500). Er I 5 deltagere tilbydes en samlet pakkepris á kr. 15.000 ekskl. moms (spar kr. 7.500).

Anfør rabatkoden ‘HR-MINDFULNESS’ i kommentarfeltet ved tilmelding. Fristen løber helt frem til kl. 16.00 i dag. Du kan også tilmelde dig direkte til puk@puk.dk

Læs mere her

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com

Kommentarer

kommentarer

About The Author