Optimer processerne i hele virksomheden

Lean er ikke kun relateret til produktionsvirksomheder, men kan ligeledes anvendes inden for administration og service. Inden for disse felter findes der også produktionslignende processer og rutinearbejde, som i høj grad kan optimeres. Lean handler nemlig om systematisk at fjerne og minimere al spild i hele værdikæden. Undersøgelser viser, at en Lean implementering kan forbedre arbejdsprocessen med op til 50 pct.

Institut for Personaleudvikling ser frem til at kunne byde dig og dit netværk velkommen til efterårets store konference om Lean Administration. Konferencen afholdes i samarbejde med Søren Strunk-Sørensen og Jan Høstrup, som begge har mange års erfaring indenfor LEAN.

Ved deltagelse af konferencen får du adgang til et online modul med 50 siders ekstra materiale, hvor du kan indhente mere inspiration og værktøjer til, hvordan du på den mest optimale måde kan implementere Lean i din virksomhed.

Deltagerpriskr. 2999,- (normalpris kr. 8.000,-).
Er I 5 deltagere tilbydes en samlet pakkepris á kr. 10.000,-. ekskl. Moms (spar kr. 30.000,-).
Anfør rabatkoden ‘HR-LEAN’ i kommentarfeltet ved tilmelding. Fristen løber helt frem til kl. 16.00 i dag. Du kan også tilmelde dig direkte til ifp@ifp.dk

Læs mere her

Følg PROBANA på Facebook – se https://www.facebook.com/Probana og https://www.facebook.com/HRForum.dk

– Følg PROBANA på Linkedin – se http://www.linkedin.com/company/probana-management/
– Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
– Følg PROBANA på HR Portalerne: www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com

Kommentarer

kommentarer

About The Author