Pressemeddelser fra PROBANA

Deling af viden i virksomheder
Viden er en vigtig egenskab for mange virksomheder og det er ikke mindst et element, som sikrer mange virksomheders overlevelse. Det er vigtigt for virksomheder at kunne vidensdele, ikke mindst i afdelinger, men også på tværs af afdelinger. Videndeles der ikke, vil konkurrenceparametre gå tabt, og virksomheden vil ikke kunne overleve på lang sigt i et videnstungt samfund, som tilfældet er i Danmark. Det er vigtigt at motivere ens medarbejdere til at kunne vidensdele og dermed gøre det klart for dem, at man skal gøre dette for virksomhedens bedste. Vidensdeling bliver, som et strategisk værktøj relevant for næsten alle virksomheder, og det er derfor en væsentlig ting at rette fokus mod vidensdeling.

Vidensdeling bliver relevant for stort set alle organisationer, da det kan resulterer i overlevelse på længere sigt. Det er vigtigt, at man i virksomheder kan samarbejde på tværs af afdelinger og den vej igennem få nye øjne på de eksisterende arbejdsgange. PROBANA Business School udbyder en uddannelse, MasterClass i kommunikation, som vil give dig en række værktøjer til, hvordan man kan vidensdele i en virksomhed. Du vil med det samme kunne drage nytte af disse værktøjer, og kunne bruge dem i din dagligdag. Værktøjerne vil hjælpe dig med at afdække problemer omkring vidensdeling, og vil give dig eksempler på, hvordan du kan benytte vidensdeling i din virksomhed.

Du vil på PROBANAs uddannelse, MasterClass i kommunikation, blive undervist af kompetente undervisere, som vil give dig et godt og solidt teoretisk udgangspunkt. Samtidig vil du få nogle gode værktøjer, som kan hjælpe dig og gøre dig opmærksom på vidensdeling i din virksomhed. Undervisningen hos PROBANA er baseret på blended learning, som er en kombination af e-learning og kursusdage. Kombinationen af e-learning og kursusdage, tilbyder den fleksibilitet, som mange erhvervsfolk kræver i en hektisk hverdag for at få det hele til at hænge sammen.

——————————————————————————–

Jens Moberg underviser på Mini MBAen i efteråret 2013

Den danske erhvervskomet, Jens Moberg, er blandt verdens absolut førende erhvervsledere. Med hans helt unikke og enestående erhvervskarriere er han uden tvivl blandt de mest kendte og respekterede erhvervsledere i nyere tid.

Ikke nok med, at han har en prangende ledelseskarriere indenfor dansk erhvervsliv, har han som en af de få desuden præsteret at have en lang og succesfuld international ledelseskarriere, der har båret flere topposter med sig.

Jens Moberg har blandt andet siddet som Vice President hos Microsoft, der er et af verdens største it-firmaer med base i USA. Endvidere har han besiddet en lang række ledelsesstillinger i den multinationale teknologi- og konsulentvirksomhed IBM.

De forskellige bestyrelsesposter, der fremstår på hans prominente CV, er heller ikke til at tage fejl af. Med tidligere bestyrelsesposter hos blandt andet Georg Jensen, Schultz Information og KMD ved han hvordan man leder internationale virksomheder i medgang og modgang.

Jens Moberg sidder på nuværende tidspunkt i bestyrelsen for den danske pumpegigant Grundfos Holding A/S, for den Nordiske kapitalfond Axcel, samt for den statsejede milliardkoncern, PostNord.

PROBANA glæder sig over det kommende samarbejde med Jens Moberg. Mini MBA’en er blevet de danske lederes foretrukne inspirationskilde og netværkssted. Der er pt. 2.800 igangværende studerende på uddannelsen, der kun kræver 5 timers læsning pr. uge online samt 6 stk. eksklusive kursusdage på enten hotel Marriott i København eller på hotel Radisson Blu i Århus.

Læs hele programmet på http://www.minimba.dk og se det eksklusive interview med Project Manager Christian Thalsø fra Novo Nordisk hvis du måtte være i tvivl om hvorvidt Mini MBAen Passer dig. Se http://www.youtube.com/watch?v=H1f0PY8ErAI. Med reference til denne artikel kan du i dag modtage Mini MBAen til 25.000,- ex moms. plus modtage en Ipad Mini.

Du kan også som noget nyt, følge PROBANA på Google+ – https://plus.google.com/u/0/108512905218470600827

——————————————————————————–

En uddannelse som fokuserer på vækst
De danske og internationale virksomheder som er kommet stærkest ud af krisen fokuserede på at vinde markedsandele frem for at fyre medarbejdere. At spare på talent og udviklingsfronten er tilsyneladende ikke den rette ledelsesstrategi når virksomheden skal styres igennem et økonomisk uvejr.

Det internationale konsulentfirma – PA Consulting Group har lavet en undersøgelse blandt 250 virksomhedsledere i Europa og resultatet taler for sig selv. Afkastet til aktionærerne var 10% højere i de firmaer som aktivt fokuserede på vækst, frem for de firmaer der valgte, at fyre medarbejdere.

Det er vel værd at tænke over med den nuværende krise i eurozonen.

PROBANA Business School tilbyder et Mini MBA forløb, som er tilpasset de danske erhvervslederes travle hverdag, og som tager sit afsæt i de emner og områder der er værd at fokusere på, for at vækste frem for at miste markedsandele. Baseret på e-learning giver uddannelsen dig i løbet 10 måneder indsigt i blandt andet strategi, organisering, ledelse og markedsforståelse. Mini MBA uddannelsen har det formål, at styrke dig i din karriere som leder og samtidig tilføre din virksomhed værdi gennem
dit kompetenceløft.

Uddannelsen henvender sig til dig, der ønsker større indsigt i de væsentligste management områder, herunder strategi, organisering, ledelsesudvikling og markedsforståelse samtidig med, at du lærer at beherske og integrere denne indsigt i din dagligdag. Mini MBA uddannelsen er udarbejdet i tæt samarbejde med både den akademiske verden og erhvervslivet hvorfor udbyttet er, en uddannelse der lægger vægt på faglig kvalitet og praktisk indsigt. Underviserne er blandt landets mest efterspurgte og navne som Alfred Josefsen, Bolette Christensen, Asker Aamund, Chris MacDonald, Charlotte Bircow, Henrik Krogh, BS. Christiansen, Kjeld Hillingsø, Anne Bang, Christian Majgaard, Christian Waldstrøm m.fl er af møde på Mini MBAen

PROBANAs Mini MBA er baseret på e-learning som kombinerer online learning med aktive kursusdage i Århus eller København. Ved tilmelding modtager du brugernavn og password, som du kan logge ind på uddannelsesplatformen med. På uddannelsesplatformen ligger pensum, øvelser, opgaver og
dialogforum (mulighed for sparring med øvrige kursister), som du altid har adgang til. Når toppen af dansk erhvervsliv mødes med Danmarks bedste undervisere på de afholdte kursusdage er der i høj grad lagt op til kritisk tænkning, udfordring af teorierne og executive networking, der ikke kan sættes værdi på!!

Bliv en del Danmarks stærkeste netværk allerede i dag! www.minimba.dk

——————————————————————————–

Har du styr på talenterne?
Det nuværende økonomiske klima har resulteret i nye forventninger til ledere. Selv for succesfulde ledere kan det være nødvendigt at sadle om for at skabe de nødvendige resultater. Gode lederegenskaber har og er afgørende for en virksomheds succes, men vigtigheden af bestemte evner ændrer sig over tid og følger de økonomiske og samfundsmæssige konjunkturer. Talent management er afgørende fordi en virksomheds sociale kapital skaber konkurrencedygtighed. Undersøgelser viser at strategisk og integreret talent management øger en virksomheds aktieværdi samt skaber flere organiske resultater.

Det danske såvel som internationale arbejdsmarkedet bliver stadig mere konkurrencepræget i det, at talenter ikke er en uudtømmelig ressource. Mangel på uddannet arbejdskraft, demografiske ændringer og den stadig større mobilitet i den globale arbejdsstyrke udfordrer virksomhederne i deres kamp om talentfuld arbejdskraft. Spænding mellem udbud og efterspørgsel øger behovet for ledere med stærke evner indenfor talentmanagement og andre ledelseskompetencer.

Virksomheder i alle størrelser bør derfor investere i at øge ledernes kompetencer indenfor talent management, der afhængig af virksomheden kan spænde lige fra strategisk planlægning til rekruttering. Det gælder også om at holde på talenter der allerede styrker virksomhedens positive udvikling ved at tilbyde medarbejdere, at de kan udvikle deres kompetencer yderligere.

PROBANA Business School tilbyder en fleksibel løsning der matcher en travl hverdag. Baseret på en kombination af e-learning og spændende kursusdage med super forplejning byder uddannelserne på pensum af højt fagligt niveau, networking og udfordrende undervisning. PROBANAs kompetenceopløftende uddannelser spænder bredt. Du kan således blive styrket inden for områder så som, kommunikation, psykologi, jura, ledelse mv. På PROBANAs populære Mini MBA vil deltagerne desuden blive forkælet med oplæg af bland andet B.S Christiansen, Chris MacDonald og Charlotte Bircow, Asker Aamund, Alfred Josefsen, Stine Bosse, Bolette Christensen m.fl.

Når toppen af dansk erhvervsliv mødes med Danmarks bedste undervisere på PROBANAs kursusdage er der i høj grad, lagt op til kritisk tænkning, udfordring af teorierne og executive networking. Tilmeld dig allerede i dag, op opnå adgang til unikke uddannelsesplatforme, der med spændende litteratur udfordrer selv eksperten. PROBANAs kursuskatalog findes her – http://www.probana.com/akursuskatalog.asp

——————————————————————————–

Sådan får du top-motiverede medarbejdere!
Mange virksomheder har, gennem de sidste par år, skåret gevaldigt ned på deres udgifter, men kun få har formået at anvende andre metoder til at motivere deres medarbejdere.

Flere undersøgelser viser, at medarbejdere der har en tilfredsstillende løn ikke motiveres yderligere af en højere løn, her skal der helt andre midler til. De tre største motivationsfaktorer, i en undersøgelse, viste sig at være: umiddelbar anerkendelse fra ens leder, opmærksomhed fra ledelsen fx to-mands snak og muligheden for at lede projekter. Disse motivationsfaktorer kan også være med til at skabe større produktivitet og bedre medarbejderloyalitet.

Motivation er en svær størrelse at arbejde med. Forskellige medarbejdere motiveres forskelligt, så det kræver et stort kendskab til personlighedstyper og kommunikation, at få det optimale ud af sine ansatte. PROBANA Business School tilbyder derfor en solid uddannelse i Psykologi – MasterClass i Psykologi.

Kompetente undervisere vil give dig en solid teoretisk indføring i psykologiens verden, herunder læring, stress, personlighedsteori og kommunikation, samt en række praktiske værktøjer som du kan anvende direkte i din hverdag. Uddannelsen er, ligesom alle PROBANAs uddannelser, baseret på blended learning, som er en kombination af e-learning og kursusdage, hvorfor den tilbyder den fleksibilitet, som mange erhvervsfolk kræver i en hektisk hverdag.

Læs mere om PROBANAs MasterClass i Psykologi her: http://www.probana.com/psy.asp

——————————————————————————–

Mange danske ledere bruger sommerferien på efteruddannelse i år
Dette eneste konstante i nutidens erhvervsliv er, at det hele tiden forandrer sig. I kølvandet af den internationale økonomiske krise er konkurrencen kun blevet hårdere og den er blevet endnu mere international. Det stiller store krav til især virksomhedens ledere om, at de hele tiden udvikler sig og løfter sig for at leve op til de nye vilkår, der møder både dem og virksomheden. Det betyder også, at videreuddannelse og løft af kompetencerne hos selv de erfarne leder bliver altafgørende for både den enkelte og virksomhedens succes.

Sommeren – og måske endda noget af sommerferien – kan være det perfekte tidspunkt for det kompetenceløft, som du ikke har kunnet afse tid til hele året. Sommerperioden kan være det tidspunkt, hvor man har flest ressourcer og overskud til at arbejde med sin egen udvikling eller påbegynde den uddannelse, man længe har ønsket. Brug sommeren til at gøre noget godt for dig selv.

Områder som forandringsledelse, erhvervspsykologi, HR, konfliktløsning, situations bestemt ledelse, kommunikation, synlig ledelse, værdibaseret ledelse, projektledelse, intern markedsføring, mødeledelse, mv. er blandt de spændende emner, der behandles på de nye uddannelser hos Probana. Probana er landets største private udbyder af lederuddannelse til erfarne ledere.

Med top undervisere fra både det private erhvervsliv og førende uddannelsesinstitutioner , der har overflod af både praktisk og teoretisk viden om ledelse, har vi har siden 1992 uddannet mere end 15.000 ledere fra de fleste af Danmarks største og mest anerkendte virksomheder. Probana leverer fokuserede uddannelsesforløb, der er tilrettelagt, så den travle og erfarne leder kan få sin videreuddannelse og kompetenceløft til at gå op med en hverdag, hvor der samtidig skal være plads til både karrieren og familien.

Med en kombination af e-learning på vores dertil udviklede platform, samarbejde med spændende kursusdeltager på hold og traditionel undervisning, har vi skabt en ramme om lederuddannelse og – udvikling, som virksomheder og kursister har stor glæde og værdi af. Se http://www.probana.com/acitat.asp Probana ved, at det er krævende økonomiske tider, og derfor har vi stor fokus på den konkrete værdi, vi skaber. Vi har sparet de dyre udlandsture væk fra mange af vores forløb, fordi de nok er en god oplevelse, men sjældent giver tilstrækkelig med reel værdi. Til gengæld kombinerer vi vores sædvanlige undervisning med spændende foredrag fra interessante mennesker, der har noget på hjertet og deres egne erfaringer og særlige perspektiver på at lede og udvikle mennesker. Se http://www.probana.com/aomos.asp

Denne måde at organisere vores uddannelse på betyder, at PROBAN kan tilbyde høj kvalitet til vores kursister, samtidig med at vi kan holde prisen på et fornuftigt leje. Dette er sammen med den fokuserede og fleksible ramme, som vores e-learningplatform er med til at give, forskellen på Probana og en række af de andre uddannelsesudbydere, der er i Danmark – herunder de offentlige. Og det har været nøglen til den succes, der har betydet, at vi i dag omsætter for mere en 1,5 millioner kroner om ugen og i dag er Danmarks største udbyder af private lederuddannelser. Se http://www.probana.com/akursuskatalog.asp

Grundstenen i Probanas lederuddannelse er vores Mini-MBA. En mini-MBA hos os varer 10 måneder og kræver cirka 20 timers arbejde om måneden. De 20 timer bliver primært brugt på e-learning, men også på kursusdage. Vores undervisning er bygget op om metoden ’blended learning’, hvor digitale undervisningsmetoder kombineres med undervisningsdage, hvor kursisterne undervises direkte af nogle af landets mest anerkendte professorer og erhvervsledere. Probana har brugt 15 år på at udvikle de perfekte undervisningsmoduler. Men vi har ikke gjort det alene. Vores mere end 200 undervisere og vores skarpe kursister fra hele landet hjælper kontinuerligt med at vise, hvilken viden og hvilke værktøjer de egentlig har brug for. Siden 2001 har mere end 15.000 danske ledere efterprøvet vores digitale undervisningsform. Det gør den til den bedst testede af sin slags i Danmark. Hos Probana mener vi, at teknologien skal tilpasse sig undervisningen – og ikke omvendt. Det sikrer vi ved at lade teknologien basere sig på de ønsker om viden, vores kursister har. Se http://www.probana.com/akursuskatalog.asp

Som kursist hos Probana har man adgang til et pensum på mere end 20.000 sider. Alle forfattet af landets dygtigste undervisere fra både universiteter og erhvervsliv. Da pensum ligger online, kan det konstant måles, hvilke emner og sider kursisterne læser mest og dermed finder mest relevant. Probana ønsker at tilbyde en uddannelse, der ikke er formet efter klassiske akademiske dannelsesidealer. Men som derimod tager afsæt i de konkrete problemstillinger, som danske ledere møder. Ved at have et fleksibelt pensum, der tilpasser sig til morgendagens ledelsesudfordringer, sikrer vi den ambition. Se http://www.probana.com/akursuskatalog.asp Ud over Mini-MBAen tilbyder Probana en lang række forskellige kurser eksempelvis inden for HR, kommunikation, sundhed og management. Alle deltageres forløb evalueres grundigt, efter de er gennemført – og tilbagemeldingerne er meget klare: Med en uddannelse hos Probana får både den enkelte leder et mærkbart løft, og det samme gør virksomheden, som lederen kommer fra. Se http://www.probana.com/akursuskatalog.asp

——————————————————————————–

Morgendagens leder vælger en Mini MBA fra PROBANA
Måske kender du dilemmaet? Du vil gerne være en bedre leder og efteruddanne dig, men en langstrakt MBA til flere hundredtusinder kroner er uforeneligt med både job og familie. Virksomheden kan du ikke belaste med dit fravær og en så voldsom udskrivning. Og derhjemme kan du heller ikke trække mere på familiens konto. Du kan med andre ord ikke afly…se skituren for at komme på skolebænken og jagte dine egne lederambitioner. Hos PROBANA Business School har PROBANA svaret. PROBANA har 22 års erfaring med lederuddannelser, og har skræddersyet en Mini MBA til den, der vil være en bedre leder uden at overtrække kontoen på arbejdet eller derhjemme.

Er PROBANAs Mini MBA en rigtig MBA?
Hos PROBANA har vi skåret uddannelserne ind til benet, både når det gælder økonomi, pensum og tidsforbrug. Væk er tanken om teori for teoriens skyld. Væk er tanken om, at du skal sidde på skolebænken hver onsdag og lørdag aften i flere år. I stedet tilbyder PROBANA e-learning, komprimerede tekster og en prispolitik, som ikke belaster virksomhedens økonomi. Læs med på http://minimba.dk/

PROBANAs Mini MBA er en luksusudgave af en uddannelse for danske ledere, hvor PROBANA har udvalgt de dygtigste af underviserne fra MBA- og de længerevarende uddannelser inden for ledelse. Det er også dem der har bestemt pensum, og de har plukket blomsten inden for management og omskrevet det til et sprog, der ikke er for tungt eller teoretisk.

På PROBANAs underviserliste står landets dygtigste erhvervsfolk: Professorer, konsulenter, advokater, HR-chefer, erhvervspsykologer, direktører, sprogforskere, statsautoriserede revisorer, kommunikationseksperter m.fl. Underviserne har mange års erhvervserfaring, og det gør PROBANAs Mini MBA effektiv, fordi den kan bruges i praksis. Læs med på http://minimba.dk/

PROBANAs Mini MBA er præget af moderne fag som psykologi. Alle PROBANAs undervisere er valgt ud fra idealet om, at lederuddannelse i dag ikke bør være, hvad den var for tyve år siden. De fleste ledere i dag har et stort teoretisk fundament, når det gælder økonomi, strategi og management. Derfor efterspørger de ikke alene viden på dette felt, men især også inden for de redskaber, der gavner dem i deres daglige ledelsesarbejde. Psykologi, som hjælper både når det gælder medarbejderledelse, udvikling og forhandling – men også værktøjer inden for kommunikation, konflikthåndtering og personlig udvikling, der giver fokus og styrke i det personlige lederskab, der er forudsætning for al anden ledelse. Læs med på http://minimba.dk/

Det er en global erkendelse. Som global leder har man behov for at kende til de psykologiske redskaber. Mange virksomheder og mange ledere hænger i krisen. Der er mange ledere, der har medarbejdere, der enten selv eller hvis pårørende er påvirket af krisen. Vi er alle ramt! Det har mange danskere erkendt, og derfor har PROBANA taget de psykologiske redskaber med ind på PROBANAs uddannelser, så vi kan rumme krisen – økonomisk såvel som mentalt. Læs med på http://minimba.dk/

Hvem tager en PROBANA Mini MBA?
Hos PROBANA Business School har vi kursister fra hele verden og fra alle brancher. PROBANAs kursister kommer således både fra den offentlige sektor og fra landets store såvel som små virksomheder. PROBANAs Mini MBA henvender sig mest til mellemledere, ledere, direktører, afdelingsansvarlige og konsulenter, der brænder for at opkvalificere sig gennem en professionel uddannelse. Læs med på http://minimba.dk/

Mini MBA er et deltidsstudie, der er baseret på e-learning, som bliver kombineret med kursusdage. Den har en varighed af 8-10 måneder og gennemgår 6 moduler, der indeholder ca. 700 siders læsning. Tidsforbruget er beregnet til ca. 20-25 timer pr. måned + kursusdage. Læs med på http://minimba.dk/

Hos PROBANA tager vi udgangspunkt i erhvervslivets virkelighed. PROBANAs undervisning er en kombination af egen forberedelse foran computeren samt intensive kursusdage, hvor deltagerne står ansigt til ansigt med hinanden og førende undervisere fra førende uddannelsesinstitutioner og det private erhvervsliv i Danmark.
Det er derfor PROBANA gennem de sidste 20 år har udviklet sig til at være landets største private udbyder af lederuddannelse til erfarne ledere. PROBANAs lederuddannelse er ikke et flerårigt projekt til en kvart million kroner – det er en effektiv, målrettet og præcis uddannelse, der giver praktiske redskaber, så den enkelte leder bliver bedre til alt fra at håndtere den vanskelige medarbejder, der er utilfreds med manglende forfremmelse til optimering af arbejdsgange, der kan sikre større overskud i virksomheden.

Og det er præcis den effektive og målrettede uddannelse, der har fået mere end 15.000 ledere fra en række af Danmarks største og mest anerkendte virksomheder med AP Møller-Mærsk, Grundfos, Danfoss, KMD, Nordea, Danske Bank og Nationalbanken i spidsen til at vælge PROBANAs Mini MBA, når de skal give deres ledere et løft. Læs med på http://minimba.dk/

Hvordan foregår en PROBANA Mini MBA?

Drømmer du også om at få mere ansvar på jobbet og blive en del af ledelsen? Eller er du allerede leder, men har brug for mere baggrundsviden og gennemslagskraft til CV’et? Så er PROBANAs Mini MBA måske noget for dig!

Pensum er udarbejdet sammen med fagfolk fra Copenhagen Business School, Københavns Universitet og RUC og er en koncentreret udgave af den teori, der bliver undervist i her og på øvrige højere uddannelsessteder – det faglige niveau er således helt i top.

Uddannelsens 6 moduler er følgende:

1. Personaleledelse og psykologi
2. Forandringsledelse
3. Forretningsudvikling og -strategi
4. Værdiskabende ledelse
5. Resultatorienteret ledelse
6. Udviklende ledelse

Mini MBA uddannelsen er baseret på ‘blended learning’, som er en kombination af e-learning og kursusdage. Kursusdagene finder sted i København eller Aarhus alt afhængig af deltagerens præferencer

E-learning delen af uddannelsen sikrer dig en tilgang til den grundlæggende viden, som du skal have på plads inden du møder op på kursusdagene, og dette er genialt, fordi du selv kan selektere og gå i dybden med de områder, hvor har behov for dette. Det gode er også, at uanset om du er på rejse, i sommerhuset, på kontoret eller sidder og venter på et møde, så kan du logge dig ind på uddannelsesplatformen. Mange af åbne lederuddannelser glemmer, at I som ledere har meget forskellige udgangspunkter og grundviden. Derfor udfylder du også en kompetenceprofil og kortlægger din baggrund og forventninger til uddannelsen. Kompetenceprofilen er samtidig din og undervisernes garanti for, at du kan følge med i undervisningen, og at du har pejlet dig ind på den rigtige uddannelse.

Gennem PROBANAs e-learning programmer bringer du dig selv på niveau, så du er klar til PROBANAs tætpakkede kursusdage, hvor fokus er tempo, læring og udvikling af dine kompetencer. Det er også medvirkende til, at undervisningen på kursusdagene bliver meget intens og udbytterig, fordi PROBANAs undervisere kan bruge tid på andet end teori. Hos Probana kan du få en uddannelse, som flytter dig og dine kompetencer i et intenst forløb, der stiller krav til egen disciplin og ambitioner.

Tilmeld dig uddannelsen i dag, og få 10.000,- i rabat.
Læs mere om PROBANAs Mini MBA! www.minimba.dk Du kan også følge PROBANA på Facebook! http://www.facebook.dk/probana

Hos PROBANA uddanner vi morgendagens ledere!

——————————————————————————–

Kommuniker dig til succes
Hver eneste dag holder landets ledere tusindvis af møder, præsentationer og vanskelige samtaler, der stadig fylder mere i mange lederes og medarbejderes hverdage. Hvis et møde eller en samtale skal være effektiv og udbytterig, kræver det, at lederen mestre kommunikationens kunst, så budskabet når modtagerens forståelsesramme.

Evnen til at kommunikere, samarbejde, forstå konsekvensen af en bestemt adfærd og arbejde bevidst med de psykologiske virkemidler er mindst lige så afgørende at mestre som de faglige kompetencer. Derfor tilbyder PROBANA Business School uddannelsen MasterClass i Kommunikation.
Uddannelsen er baseret på blended learning, som er en kombination af e-learning og kursusdage, hvorfor den tilbyder den fleksibilitet, som mange erhvervsfolk kræver i en hektisk hverdag. Du vil i selskab med nogle af landets dygtigste undervisere og erhvervsfolk kommer hele vejen rundt om kommunikation og kommunikationens virkemidler, kommunikationsværktøjer, psykologi og personlig udvikling.

Læs mere om PROBANAs MasterClass i Kommunikation her: http://www.probana.com/kom.asp. Tilmeld dig allerede i dag, så får du 10.000 kr. i rabat.

——————————————————————————–

PROBANAs Mini MBA: Forskellen mellem fiasko og succes
Det er 21. århundredes råstof er talent. Ifølge World Economic Forum får både USA og Europa brug for 70 millioner talenter inden 2030, hvis de skal opretholde deres status på verdensplan. Desværre bliver mange HR afdeling nedprioriteret fordi Økonomi og Marketing opfattes som mere værdiskabende. I nogle tilfælde, er dette til dels selvforskyldt, fordi HR afdelingerne har opfattet deres rolle som administrerende frem for talentudviklende. Det er en problemstilling danske virksomheder og erhvervsledere er nødt til at forholde sig til, hvis de skal klare sig på den lange bane.

Hos PROBANA Business School tilbyder vi et Mini MBA forløb der er tilpasset de danske erhvervslederes travle hverdag. PROBANAs Mini MBA er baseret på e-learning, og giver dig i løbet af 10 måneder, indsigt i blandt andet strategi, organisering, ledelse og markedsforståelse.

PROBANAs Mini MBA uddannelse har det klare mål at styrke dig i din karriere som leder og samtidig tilføre din virksomhed værdi gennem dit kompetenceløft.

Mini MBA uddannelsen er for dig, der ønsker større indsigt i de væsentligste managementområder, herunder strategi, organisering, ledelsesinformation og markedsforståelse, samtidig med at du lærer at beherske og integrere denne indsigt i din dagligdag. PROBANAs uddannelse er udarbejdet i tæt samarbejde med både den akademiske verden og erhvervslivet hvorfor udbyttet er, en uddannelse der lægger vægt på faglig kvalitet og praktisk indsigt.

PROBANAs Mini MBA er baseret på e-learning, men er kombineret med kursusdage. Ved tilmelding modtager du brugernavn og password, som du kan logge ind på uddannelsesplatformen med. Herinde ligger pensum, øvelser, opgaver og dialogforum (mulighed for sparring med øvrige kursister), som du altid har adgang til. Når toppen af dansk erhvervsliv mødes med Danmarks bedste undervisere på PROBANAs kursusdage er der i høj grad lagt op til kritisk tænkning, udfordring af teorierne og executive networking.

Start sommeren med en lederuddannelse på topniveau i dag! www.minimba.dk

——————————————————————————–

Blended Learning er opskriften på værdiskabende lederudvikling
Efteruddannelse af ledere i 2013 handler om effektive læringskoncepter, skarpe undervisere og ny viden der kan omsættes til praksis…med det samme.

15.000 afsluttede kursusforløb, heraf 4.000 på den populære mini MBA, er resultater, der taler for sig selv. Og årsagen til PROBANA Business Schools store succes, skal findes i arbejdet med det pædagogiske princip Blended Learning. Her kombineres e-læring, online opgaveløsning og evaluering med face-to-face-undervisning i et samlet forløb, så indlæring og output konstant optimeres.

Ledere i dag har ikke tid til teoritunge forelæsninger, der er mere karakterdannende end værdiskabende. Teori for teoriens skyld er historie. I stedet handler effektiv lederudvikling om at lære nyt for at forblive den bedste til opgaven og skabe resultater på bundlinjen.

PROBANA Business School har derfor specialiseret sig i at udvikle professionelle kursusmoduler, der hverken er tidskrævende eller økonomisk belastende. I stedet forenes det bedste fra den traditionelle uddannelsessektor med det private kursusmarked. Kursisterne hos PROBANA har en gennemsnitsalder på 35 år og opefter samt flere års ledererfaring, og for dem er universiteterne ikke et appellerende læringsmiljø.. Samtidig er andre private kursusudbyderes en- eller to-dags kurser ofte for korte og dyre i forhold til det output, den ambitiøse leder forventer. PROBANA Business School forener det bedste fra begge verdner i et attraktivt alternativ, og værdiskabelsen er ikke til at tage fejl af (http://www.probana.com/acitat.asp – læs kundeudtalelserne her).

Evaluering holder undervisere til ilden
Et af grundprincipperne i Blended Learning er et øget fokus på løbende at optimere kursusmodulerne. Derfor evalueres underviserne efter hver eneste kursusdag. Samtidig skræddersyes kurserne, så både datoer, undervisningsniveau og emner målrettes den enkelte kursist. Den gensidige forventningsafstemning er essentiel for at skabe de bedste rammer for resultatorienteret læring.

Flere end 100 eksterne undervisere er tilknyttet de forskellige uddannelser. Alle er anerkendte, værdsatte og førende kapaciteter indenfor netop deres felt. Både professorer, konsulenter, advokater, HR-chefer, erhvervspsykologer, direktører, sprogforskere, statsautoriserede revisorer, kommunikationseksperter m.fl. lægger navn til uddannelserne, og er dermed garanter for det høje niveau (http://www.probana.com/aomos.asp – se liste med undervisere her).

Komprimeret teori udvider horisonten med rekordfart
Samtidig har PROBANA Business School valgt selv at udvikle alt undervisningsmateriale for at sikre den rette kombination af teoretisk tyngde og praktiske værktøjer. Det teoretiske indhold suppleres løbende med aktuelle cases, hvor tunge lærebøger er erstattet med komprimerede introduktioner til de nyeste teorier og tendenser. Det giver den enkelte mulighed for at prioritere sine ressourcer og fordybe sig i relevante emner, mens andre får mindre opmærksomhed. Dermed er der skabt en både helstøbt og fleksibel læringsplatform, der effektivt klæder danske ledere og mellemledere på til at løse morgendagens udfordringer.

Med Blended Learning har PROBANA Business School udviklet et unikt produkt til det danske marked for resultatorienteret lederudvikling, og de meget flotte evalueringer fra kursister og virksomheder peger på, at Blended Learning vil være med til at sætte standarden for efteruddannelse i fremtiden.

Relevant information

——————————————————————————–

Asger Aamund gæsteforelæser på PROBANAs Mini MBA

Asger Aamund er blandt de mange kendte forelæsere, som deltagerne kan opleve i efteråret på PROBANAs Mini MBA.

Udover selve undervisningen på Mini MBAen kan du – Som deltager på Mini MBAen – Se frem til 12 specialindkøbte gæsteforelæsninger med landets mest kendte foredragsholdere, heriblandt Asger Aamund, Kjeld Hillingsø, Alfred Josefsen, Christian S. Nissen, Stine Bosse, Klaus Lund, Christian Waldstrøm, mfl. Læs med om Mini MBA her – http://minimba.dk/

Asger Aamund er i dag formand for bestyrelsen i Bavarian Nordic og er administrerende direktør for A. J. Aamund A/S, et holdingselskab, der har specialiseret sig i bioteknologi. Han er tidligere administrerende direktør for Ferrosan, en dansk industrikoncern med aktiviteter inden for bl.a. medicinalområdet. Asger Aamund er formand for bestyrelsen i Rehfeld Partners A/S samt medlem af bestyrelsen i A. J. Aamund A/S. Han er desuden formand for Alzheimerforskningsfonden. Læs mere om Mini MBA uddannelsen på: http://minimba.dk/

Asger Aamunds er kendt for hans mangeårige ledelseserfaring fra den danske og international farmaceutiske industri. Som en af pionererne inden for dansk biotek har han været med omkring opbygningen, børsnoteringen og kommercialiseringen af flere virksomheder, og han har stor erfaring med samarbejder og aftaler inden for den internationale farmaceutiske branche. Tilmeld dig allerede i dag, og få adgang til uddannelsesplatformen, som giver dig adgang til networking og pensum materiale. Læs med på – http://minimba.dk/

——————————————————————————–

Ledelse er anerkendelse af menneskelige behov og bundlinje
Ledelse er et mangesidet koncept, og som leder skal du kunne navigere i en verden, som dels styres af menneskelige behov og dels af bundlinjen. Lederens primære rolle er at skabe økonomiske resultater. Samtidig er det PROBANA Business Schools erfaring, at der i de seneste år er kommet mere og mere fokus på medarbejdernes behov og motivation.

For at kunne skabe resultater skal lederen være i stand til at motivere medarbejderne og på den måde skabe engagement og arbejdsglæde. Der findes ikke en entydig definition af medarbejdermotivation, som ledere kan anvende for at motivere. Grunden til det er for første at menneskelige behov er subjektive, og for det andet er der en teoretiskdiskussion af, hvilke faktorer som er motiverende.

Den grundlæggende uoverensstemmelse der er imellem motivationsteorier omhandler hvilke motivationsfaktorer der påvirker arbejdsindsatsen. Nogle teoretikere mener, at løn er det primære redskab til at fremme motivationen. Dette kaldes de ydre motivationsfaktorer. Andre teoretikere er fortalere for, at selve jobindholdet skaber motivation, hvilket kaldes de indre motivationsfaktorer.

Herzberg er en af de mest anerkendte motivationsteoretikere. Hans teori baserer sig på at de ydre motivationsfaktorer, som han kalder Hygiejnefaktorer, reducerer og forhindrer utilfredshed. De indre motivationsfaktorer, som han kalder Motivationsfaktorer, kan modsat fremme motivationen og tilfredsheden i jobbet. Med andre ord er de to typer faktorer afhængige af hinanden. Herzbergs pointe er, at de ydre faktorer kun motiverer på kort sigt. Det vil sige at, faktorer såsom løn, fysisk arbejdsmiljø, jobsikkerhed og frynsegoder kun motiverer i starten. Herefter er det ifølge Herzberg de indre faktorer såsom ansvar, meningsfyldt arbejde og anerkendelse som er motiverende.

I PROBANA Business School arbejder vi med en grundantagelse om, at alle mennesker motiveres forskelligt. Det er derfor vigtigt som leder at have kendskab til og kunne anvende differentierede motivationsteorier. De forskellige tilgange til motivation ligger op til forskellige ledelsesformer. Eksempelvis er belønningsledelse og resultatorienteret ledelse udtryk for ledelsesformer, der tilgodeser medarbejdere der motiveres igennem ydre faktorer. På den anden side er selvledelse en ledelsesstil, som tilgodeser medarbejdere, der motiveres igennem indre faktorer.

Forskellen på om medarbejderne motiveres igennem indre eller ydre faktorer er som sagt subjektiv. Alligevel er det almenkendt at nyuddannede og unge medarbejdere generelt ofte motiveres af ydre faktorer, hvorimod medarbejdere med længere erfaring ofte motiveres af indre faktorer. Derudover er der også forskel på hvilken branche og dermed medarbejdergruppe man har med at gøre. Lavtlønnede fagfolk motiveres oftere af ydre faktorer, hvorimod højtlønnede akademikere som regel motiveres af indre faktorer.

Med PROBANAs Mini MBA får du kendskab til forskellige tilgange til motivation og ledelsesformer som kan optimere og bidrage til at skabe resultater på bundlinjen. Uddannelsen er centreret om ledelsesaspekter, og er velegnet til ledere som har flere års erfaring. PROBANAs tilgang er dels at give en teoretisk indførsel i de nyeste tendenser indenfor ledelsesteori, og dels at omsætte den teoretiske viden til praktiske værktøjer der virker i hverdagen. Med PROBANAs Mini MBA får du således inspiration til lederrollen, og bliver samtidig godt rustet til at omsætte den nye viden i din hverdag.

Læs mere om PROBANAs Mini MBA her: http://www.probana.com/dip.asp

Eller følg os på:
LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/probana-management
Facebook: https://www.facebook.com/Probana?fref=ts
Twitter: https://twitter.com/probanaBS
Google+: http://google.com/+probana
YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=g0oXcegun2U

——————————————————————————–

PROBANA for alvor sat effektiv e-learning på dagsordenen i 2013
Der er gjort ud fra den betragtning, at endagskurser eller tredagskurser ikke nytter, hvis man for alvor skal tillære sig og forstå nye metoder og faglige discipliner inden for ledelse, psykologi og kommunikation.

I år regner PROBANA med, at der deltager mere end 5000 ledere og personaleansvarlige på PROBANAs attraktive palette af e-learning uddannelser. Deltagerne er bredt repræsenteret fra landets største private og offentlige virksomheder, herunder A.P. Møller, Grundfos, Danske Bank, Nordea, de forskellige ministerier og styrelser samt kommunerne.

PROBANA har valgt at kombinere e-learning med kursusdage. Underviserne, der fortrinsvis har en længere videregående uddannelser og kommer fra landets største virksomheder, går til værks ud fra mottoet: “Lær selv det basale via PROBANAs online uddannelsesplatforme på internettet, så vi sammen kan gå i dybden omkring det vigtigste på kursusdagene og forelæsningerne”. Der er bred enighed om, at dette er vejen frem.

”Hvor mange gange har man ikke selv oplevet kursusdage, hvor der vedvarende er blevet stillet irrelevante spørgsmål fra deltagere, der ikke har forstået emnet eller ikke har været på samme niveau, som de øvrige deltagere?” Siger en talsmand fra PROBANA.

Hos PROBANA har deltagerne på forhånd mulighed for at sætte sig ind i den grundlæggende teori inden for et givent læringsområde. På denne måde er deltagerne sikret, at de får det mest optimale udbytte af undervisningen på kursusdagene, der typisk gennemføres med et interval på 4 uger i løbet af 3 måneder.

“Ny viden og læring skal have lov til at forplante sig.” Mener PROBANA. ”Det kræver ofte fordybelse, inden man kan forstå og bearbejde konkrete problemstillinger inden for et avanceret ledelsesområde eller inden for konkrete faglige discipliner.”

Dette gælder for ledere og medarbejdere på alle niveauer. “Præcis dette er kilden til vores succes i dag” Siger uddannelsesredaktionen hos PROBANA. “I 90’erne oplevede vi, at der var brug for korte kurser med tilhørende overfladisk inspiration og networking, men især i disse år oplever vi at alle, uanset placering i virksomhederne, ønsker fordybelse og forståelse. Man ønsker værktøjer, der kan benyttes i kontrollerede processer i organisationerne, og dette kræver, at man sætter sig godt ind i de forskellige læringsområder.”

PROBANA benytter de længere videregående uddannelser som inspirationskilde.

“Man må ikke betvivle universiteternes og CBS’ traditionelle tilgang til de videnstunge områder. PROBANA sætter blot spørgsmålstegn ved, hvorfor de ikke er kommet længere mht. efteruddannelser af professionelle erhvervsfolk samt deres lidt støvede holdning til de nye læringsmuligheder via e-learning. Den grundlæggende, stærke viden og behandling af læringsområder inden for psykologien og ledelse skal dog fortsat hentes hos universiteterne. Vores e-learningplatforme er i høj grad inspireret af undervisningen på de videregående uddannelser, og det er også i dette spændingsfelt, vi ser fremtiden inden for e-learning” Udtaler PROBANAs uddannelsesredaktion.

PROBANA er i dag landets førende leverandør af blended learning (e-learning kombineret med kursusdage) for ledere og personaleansvarlige. Sidste år registrerede virksomheden mere end 5000 deltagere på virksomhedens åbne forelæsninger, der fandt sted på Radisson Blu Royal Hotel, Marriott Hotel i København og på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus. Her blev virksomheden mødt med både ros og komplimenter fra både kunder og kolleger.

”Korte kursusforløb nytter ikke, hvis man vil lære og forstå faglige discipliner inden for ledelse, psykologi og HRM. Undersøgelser viser, at halvdelen af det indlærte, som kursister modtager på et dagskursus, glemmes efter 20 minutter og efter tre dage er mere end 75 % glemt.” Udtaler PROBANA. ”Vi måler hver måned indlæringsresultaterne hos kursisterne på vores e-learningplatforme, og tilbagemeldingerne viser, at e-learning kombineret med den rette pædagogik og funktionalitet skaber enestående resultater på alle niveauer. Resultaterne viser, at der generelt huskes mere end 60 % efter et normalt dagskursus kombineret med e-learning. På baggrund af repetitionsmulighederne på e-learningplatformene er det muligt at opnå endnu bedre indlæringsresultater. PROBANAs undersøgelser viser også, at når man er bevidst om sine kompetencer forud for et læringsforløb, så bliver indlæringstiden væsentligt kortere.” Sidstnævnte har været målbart, idet PROBANA i mere end 13 år har bedt deres kursister udfylde kompetenceprofiler før de starter på et kursus eller en uddannelse.

”E-learning via internettet giver en unik læringsplatform for professionelle erhvervsfolk, der til daglig har travlt og ikke har mulighed for at rive hele dage eller uger ud af kalenderen til at efteruddanne sig.” Siger PROBANA. “Kombinationen af kursusdage, der understøttes af undervisning via e-learning, har med kort varsel samlet hele eliten af ledere og personaleansvarlige fra både den private og offentlige sektor – dels pga. et stigende behov for ny viden, og dels fordi der er frihed til lære og blive inspireret på uddannelserne når og hvor, det passer ind i kalenderen.” Fortsætter en talsmand fra PROBANAs store uddannelsesredaktion, hvor der i dag er flere end 50 fastansatte medarbejdere.

PROBANA forklarer: ”Som leder og personaleansvarlig bombarderes man dagligt med mange forskelligartede informationer om og krav til, hvordan en moderne leder ideelt set skal være. Men én ting er der enighed om: Lederrollen og de betingelser, som ledere og personaleansvarlige skal fungere under, har forandret sig meget i løbet af de sidste år. Vi lever i dag i et samfund, hvis strukturer og handlemåder konstant forandrer sig. Udviklingen påvirker i høj grad også arbejdsmarkedet og dets aktører, og gør det nødvendigt at udvikle kompetencer såsom fleksibilitet og omstillingsparathed – både hos virksomhederne generelt, men også hos lederne og medarbejderne, som i kraft af deres høje kvalifikationer har flere forventninger til deres leder end tidligere. Den moderne leder står derfor over for store og anderledes udfordringer end for blot få år siden – og det er, hvad enten man er ansat i den private eller offentlige sektor.”

Med udgangspunkt i de krav og betingelser, der stilles til moderne ledere, er det nødvendigt, at danske virksomheder giver deres ansatte mulighed for at udvikle sig. En udvikling, der er nødvendig for, at også virksomhederne kan forny sig og dermed forblive konkurrencedygtige. For at denne udvikling imidlertid bliver virkelighed, må danske ledere og andre personaleansvarlige følge med de strømninger, der præger det danske arbejdsmarked. En måde at gøre det på er ved at videreudvikle deres lederkompetencer, så de svarer til de krav, der stilles til den moderne leder.

PROBANAs uddannelser fokuserer bl.a. på den nyeste viden og er inspireret af cand.merc.-studierne og MBA-uddannelserne fra universiteterne. På samtlige uddannelser har man indhentet best practice værktøjer og metoder direkte fra landets største virksomheder. Informationer, der stilles gratis til rådighed for deltagerne, og som giver både deltagerne og deltagernes virksomheder en bred vifte af nye, effektive ledelsesmetoder og værktøjer at gå i gang med at bruge.

PROBANA – som på latin betyder ”erfaring” – er i dag landets førende inden for efteruddannelse af ledere.

PROBANA er en dynamisk uddannelses- og konsulentvirksomhed med et stærkt afsæt i rådgivnings- og forskningsaktiviteter inden for ledelse, HR, psykologi, kommunikation og e-learning. Med udgangspunkt i blended learning og effektive læringsmetoder udvikler vi mennesker og virksomheder. Virksomheden blev grundlagt i 1992 og er 100 % danskejet. Vi servicerer kunder i hele verden.

Personale-/uddannelsesansvarlige fra hele landet giver PROBANA topkarakterer i deres egne offentliggjorte vurderinger » Læs anbefalinger/vurderinger her www.PROBANA.com/acitat.asp

PROBANAs medarbejdere
Hos os møder De professionelle medarbejdere, undervisere og konsulenter, der arbejder målrettet på at tilføre teoretisk viden en praktisk betydning, så den kan bruges effektivt – både i private og offentlige virksomheder.

PROBANAs blended learning
Vores uddannelsesprogram omfatter et stort antal åbne kurser inden for lederudvikling, human resource management, psykologi og personlig udvikling. Valgmulighederne er mange, og sandsynligheden for, at De finder en eller flere uddannelser, der passer præcis til Dem og Deres medarbejdere, er tilsvarende stor. Samtlige forløb kombineres med kursusdage, forelæsninger på handelshøjskoleniveau og e-learning med personlig kontakt til kolleger, eksperter, fagfolk og undervisere.

PROBANAs undervisere og samarbejdspartnere
Vores kurser og uddannelser gennemføres i tæt samarbejde med en række eksterne samarbejdspartnere, der alle er anerkendte for deres skarpe ekspertise og faglige viden. Læs mere på www.PROBANA.com

Masterclass i Kommunikation – www.probana.com/kom.asp
Masterclass i Psykologi – www.probana.com/psy.asp
Masterclass i HRM – www.probana.com/mch.asp
Executive Master Programme – http://www.probana.com/emp.asp
HR MAster – www.probana.com/hrm.asp
HR-Konsulent – http://www.probana.com/hrk.asp
Personalejura – http://www.probana.com/pjur.asp
Chefsekretær – http://www.probana.com/hrs.asp
Fra Leder til HR ansvarlig – http://www.probana.com/hrd.asp
Proceskonsulent – http://www.probana.com/puk.asp
Erhvervspsykologi – http://www.probana.com/epu.asp
Coach-uddnnelsen – http://probana.com/cou.asp
Stress management – http://www.probana.com/stress.asp
Arbejdsmiljøkonsulent – http://www.probana.com/smk_lau.asp
Effektiv Kommunikation – http://www.probana.com/ekl.asp
Integrationskonsulent – http://www.probana.com/iku.asp

——————————————————————————–

Mini MBAen tager advokatbranchen med storm
Advokatbranchen er berømt og berygtet for arbejdsuger på 80-100 timer om ugen og manglende fokus på menneskelige og ledelsesmæssige egenskaber. Men den traditionelle advokatrolle er i kraftig forvandling. Advokatbranchen har problemer med mangel på ledelse. Dette sker bla. på grund af et stort generationsskifte i branchen, da mere end halvdelen af de nuværende advokater går på pension om 10-15 år.

Dette kulminerer med, at mange unge advokater ikke søger job i advokatbranchen. Måden at lede på i advokatbranchen går gennem teamwork, da ingen person alene har evnerne, indflydelsen og energien til at føre en advokatvirksomhed til succes uden hjælp fra andre. Det er indflydelsen fra moderne ledelsesprincipper, som er med til at ændre advokaternes roller og tit løses tværgående opgaver af personer uden juridisk uddannelse.

På Mini MBAen – Se http://minimba.dk/ – Ser man udviklingen meget tydeligt. Dels, er der rekord mange advokater, som tager uddannelsen i år, og dels, så er mange advokatvirksomheder blevet mere være ydmyg over for hele ledelsesaspketet, bla. ved at lytte mere til deres medarbejdere og finde ud af, hvordan verden ser ud fra deres stol. – I dag er det ikke nok med en høj løn og faglige udfordringer. Advokaterne vil også have udvikling. Advokatbranchen er berømt og berygtet for arbejdsuger på 80-100 timer om ugen og manglende fokus på menneskelige og ledelsesmæssige egenskaber, men dette ændrer sig. Blandt andet har nogle advokatvirksomheder ansat en administrerende direktør, som ikke er jurist, og yderligere ansat en HR-direktør, ligesom samtlige større advokatkontorer i dag har HR-chefer.

Der mange eksempler på ledere, der ikke har fået folk med sig, simpelthen fordi, de ikke har gidet sætte sig ind i, hvordan medarbejdernes hverdag så ud. Og hos PROBANA bifalder vi udviklingen i advokatbranchen. Det er både de nye- og de erfarne advokater (både fra de små- og fra de helt store advokathuse) , der benytter af Mini MBAen til at uddanne sig…. Det blevet mere nødvendigt, at advokaterne nu også skaber produktudvikling og innovation. Dette er jo en anden historie, men her oplever underviserne på Mini MBAen også en stigende interesse fra de mange advokater, som deltager på uddannelsen. Læs mere på http://minimba.dk/

——————————————————————————–

PROBANA Business School er nu i både USA, Dubai, Indien og Kina
For et lille år siden gik PROBANA Business School i gang med sin internationale ekspansion. Konkurrencen på det globale marked har været hård og udfordrende, men vi ser tilbage på et år, hvor bla. vores Mini MBA blev solgt både i Kina, Indien, New Zealand, Dubai, Tyskland, Frankrig, Schweiz, Belgien, England og USA. se http://www.activeglobe.com/

PROBANA Business School har i dag et omfattende samarbejde med Udenrigministeriet i form af 4 store markedsprojekter i henholdsvis Shanghai, Dubai, Mumbai og Hong Kong, og disse ser meget lovende ud. PROBANAs internationale Mini MBA er fuldautomatisk og foregår på engelsk. Den henvender sig til erfarne, pragmatiske, ambitiøse og travle ledere overalt i verden. Ledere, der anser kompetenceudvikling og professionel networking som en helt nødvendig investering i deres karriere og i den organisation, hvis ambitioner, de er medansvarlige for at indfri. Travle og ansvarsbevidste folk, som har behov for at sikre, at de både udnytter deres sparsomme tid og virksomhedens ressourcer optimalt… Også kan den internationale Mini MBA tages på forkortet tid og den er lidt biligere, da den er fuldautomatisk. se http://www.activeglobe.com/

Uanset om du sidder i en provins i Kina eller i lufthavnen i Geneve, så kan du køre dit kreditkort og få direkte adgang til den internationale Mini MBA, se http://www.activeglobe.com/

Mini MBAens deltagere er typisk ca. 40-60 år, leder i en større virksomhed. Det er mindst 5-10 år siden, at han eller hun afsluttede sin videregående uddannelse, og Verden har jo I mellemtiden forandret sig så meget, at der er behov for nye værktøjer med beviselig effekt, for at opdatere CV’et med værdifulde meritter og for at sikre et stort og levende professionelt netværk. Han eller hun er kvalitetsbevidst og kræsen I sine valg – også når det kommer til uddannelse. se http://www.activeglobe.com/

PROBANAs kvalitetsuddannelser er udviklede og sammensat af landets mest anerkendte professorer og eksperter på de respektive fagområder, som har destilleret den ypperligste viden indenfor deres felter til koncentrerede og målrettede kursus/uddannelsesforløb. Kursernes kombination af praktisk og teoretisk viden samt kombinationen af e-learning baserede selvstudier, aktiv læring, forelæsninger og kursusdage giver en høj grad af fleksibilitet og dermed tilpasning til travle professionelle. Det korte og koncentrerede forløb giver maksimal værdi for investeringen af både tid og penge.se http://www.activeglobe.com/

PROBANA Business School – Mini MBA youtube.com

England – USA – China – India – Dubai – Europe If you want to improve your business knowledge, change your career focus, broaden your business skills through professional development or take the first steps toward earning

——————————————————————————–

Mediter dig til et succesfuldt arbejdsliv
Vi tilbyder en endagskonference, der lærer dig at meditere succes ind i dit arbejdsliv. I samarbejde med landets førende ekspert inden for mindfulness og meditation Henning Daverne, Inviterer vi dig, dine kolleger og dit netværk til en stor konference om brug af meditation i erhvervslivet på Hotel Royal i København d. 11. april 2013.

Formålet med konferencen er foruden at lære deltagerne at meditere, også at dokumentere, at meditation kan øge den samlede hjernekapacitet efter blot 2 måneders meditation, påvirke dit stressniveau og din opfattelse af lykke i markant positiv retning. Du vil lære at beherske din indre ro, meditere dig lykkeligere, gladere og hermed til en kontrolleret hverdag.

HR-konsulenter, ledere og interne/eksterne konsulenter fra landets største private og offentlige virksomheder har allerede tilmeldt sig, og det vil glæde os, hvis I også har lyst til at deltage.

Deltagerne får – før konferencedagen – “gratis” adgang til et onlinemodul med cirka 50 siders spændende læsning med ny viden, værktøjer, guides samt inspiration – en værktøjskasse af metoder, så du opnår og kan fastholde en ressourcefuld tilstand i arbejdslivet, privatlivet og i fritiden.
Deltagerpris: Pga. den store tilslutning til dagen er deltagerprisen kr. 3.000,- (normalpris kr. 8.000,-).

Er I 3 deltagere tilbydes en samlet pakkepris á kr. 6.500,-. ex moms. se mere på http://www.probana.com/2konference.asp eller kontakt nina.pedersen@probana.com og tilmeld dig i dag!

——————————————————————————–

Psykologien er i fokus på de danske arbejdspladser

Kommunikation, personlig udvikling, samspil, etc. er begreber fra psykologiens verden, som også er i fokus i erhvervslivet lige nu.
En grundig indsigt i menneskets adfærd, personlighed og følelser er et godt udgangspunkt for at kunne imødekomme morgendagens udfordringer. Psykologi handler bl.a. om, hvordan mennesker tænker, indlærer og handler, og hvordan de omgås hinanden.

PROBANA Business School’s Masterclass i Psykologi trækker på landets dygtigste psykologer, og undervisningsforløbet er baseret på e-learning, der er kombineret med kursusdage efter hvert gennemført modul samt en afsluttende eksamen. Uddannelsen tager udgangspunkt i den avancerede læring om psykologi og kommunikation.

I det kommende år har vi gæsteforelæsere som Alfred Josefsen, BS. Christiansen, Charlotte Bircow, Sebastian Nybo, Christian Waldstrøm, Chris McDonald samt en masse dygtige professorer og lektorer fra Handelshøjskolen, MBA og universitetet.

MasterClass i Psykologi – www.probana.com/psy.asp

Uddannelsen koster kr. 35.000,- ex moms pr. stk., men til og med kl. 16.30 i dag tilbydes uddannelser for 23.000,- ex moms.

Tilbuddet gælder kun ved direkte tilmelding på amanda.emborg@probana.com eller på tlf. +45 20 59 86 99.

Vi ser frem til at høre fra dig.

——————————————————————————–

Resultater skabes kun ved aktiv styring, bliv en del af det i dag!
En forudsætning for at være en resultatorienteret leder er at have kendskab til og forståelse for, hvordan forskellige styringsredskaber kan påvirke medarbejdernes adfærd. Helt overordnet handler resultatorienteret ledelse om at skabe en ledestjerne eller en vision, som kan angive, hvilken retning virksomheden og dens medarbejdere skal bevæge sig i.

Vi har designet en uddannelse der giver den enkelte leder redskaber til at kunne håndtere dette. Læs her www.probana.com/dip.asp

Derudover findes der en række konkrete styringsredskaber og teorier, som kan bruges til at påvirke medarbejdernes adfærd. Disse styreredskaber kan også tillæres gennem viden. Du kender måske nogle af værktøjerne, men der er gennem tiden kommet flere til, og de nuværende er blevet videreudviklet. Hvis du vil have opfrisket din værktøjskasse med ledelses, kommunikations og psykologi værktøjer, kan du allerede tilmelde dig i dag her www.probana.com/dip.asp

Denne Mini MBA uddannelse vil behandle en række af de mest anvendte og effektive styringsredskaber, og du vil således komme til at arbejde med bl.a. motivation, belønningsstrategi, balanced scorecard og Lean management, ledelse, kommunikation, psykologi, HR og meget mere.

Ambitionen er, at uddannelsen vil bidrage til en øget forståelse for, hvordan du som leder, gennem diverse styringsredskaber, kan påvirke dine medarbejdere således, at deres adfærd er i overensstemmelse med den adfærd, som virksomhedens vision og strategi fordrer.

Tilmeld dig allerede i dag på www.probana.com/dip.asp og kom på hold med andre ledere fra toppen af det danske erhvervsliv, samt få mulighed for at få landets eksperter råd omkring hvordan man driver en organisation. Anne Bang, Henning Daverne, samt mange andre, der alle undervisere og holder gæsteoplæg på uddannelse.
Du kan også ringe på 45 76 58 58 for at få vejledning omkring hvorvidt uddannelsen passer dine behov. Ved henvisning til denne artikel vil du få mulighed for at deltage for 25.000 ex. moms. plus du vil modtage en Ipad Mini

——————————————————————————–

B.S. Christiansen – Gæsteoplæser på Mini MBAen
B.S. Christiansen er blandt de mange kendte danske foredragsholdere, der giver gæsteforedrag på Mini MBAen i løbet af dette år. B.S. Christiansen er en af Danmarks mest anerkendte og efterspurgte foredragsholdere indenfor coaching og teambuilding.

B.S. Christiansen er en mand i balance med sig selv og med mange talenter. Han er jægersoldat, sikkerhedsekspert, virksomhedskonsulent, rådgiver, og coach. Hans viden fra disse erhverv er alle nogle han bruger i sine spændende foredrag.

Foredragene vil strække sig over emner lige fra lederskab, teamwork, de menneskelige aspekter, livets muligheder og begrænsninger, samarbejde, krise og konfliktløsning og mange andre spændende områder.

For B.S. Christiansen gælder det om at tro på sagen, være i balance med sig selv og konstant yde sit ypperste. Han ved om nogen, hvad der rører sig under camouflageuniformen og den skudsikre vest hos de soldater, der sættes ind, når ingen andre kan.

Som deltager bliver du undervist af landet dygtigste undervisere og erhvervsfolk. PROBANA har ikke alene fornøjelsen af at præsentere B.S. Christiansen. I løbet af året vil du på Mini MBA’en også møde Alfred Josefsen, Charlotte Bircow, Bolette Christensen, Chris McDonald og Arne Astrup. Dygtige mennesker som vil give dig indsigt, overblik, viden og metoder, der gearer dig og din organisation til at udnytte mulighederne optimalt.

Læs mere om PROBANA’s Mini MBA her: http://www.probana.com/dip.asp. Og tilmeld dig allerede i dag, så får du 10.000 kr. i rabat.

——————————————————————————–

Resultater skabes kun ved aktiv styring, bliv en del af det i dag!
En forudsætning for at være en resultatorienteret leder er at have kendskab til og forståelse for, hvordan forskellige styringsredskaber kan påvirke medarbejdernes adfærd. Helt overordnet handler resultatorienteret ledelse om at skabe en ledestjerne eller en vision, som kan angive, hvilken retning virksomheden og dens medarbejdere skal bevæge sig i.
Vi har designet en uddannelse der giver den enkelte leder redskaber til at kunne håndtere dette. Læs her www.probana.com/dip.asp

Derudover findes der en række konkrete styringsredskaber og teorier, som kan bruges til at påvirke medarbejdernes adfærd. Disse styreredskaber kan også tillæres gennem viden. Du kender måske nogle af værktøjerne, men der er gennem tiden kommet flere til, og de nuværende er blevet videreudviklet. Hvis du vil have opfrisket din værktøjskasse med ledelses, kommunikations og psykologi værktøjer, kan du allerede tilmelde dig i dag her www.probana.com/dip.asp

Denne Mini MBA uddannelse vil behandle en række af de mest anvendte og effektive styringsredskaber, og du vil således komme til at arbejde med bl.a. motivation, belønningsstrategi, balanced scorecard og Lean management, ledelse, kommunikation, psykologi, HR og meget mere.

Ambitionen er, at uddannelsen vil bidrage til en øget forståelse for, hvordan du som leder, gennem diverse styringsredskaber, kan påvirke dine medarbejdere således, at deres adfærd er i overensstemmelse med den adfærd, som virksomhedens vision og strategi fordrer.

Tilmeld dig allerede i dag på www.probana.com/dip.asp og kom på hold med andre ledere fra toppen af det danske erhvervsliv, samt få mulighed for at få landets eksperter råd omkring hvordan man driver en organisation. Stine Bosse, Alfred Josefsen, Anne Bang, Henning Daverne, samt mange andre, der alle undervisere og holder gæsteoplæg på uddannelse.

Du kan også ringe på 45 76 58 58 for at få vejledning omkring hvorvidt uddannelsen passer dine behov. Ved henvisning til denne artikel vil du få mulighed for at deltage for 25.000 ex. moms.

——————————————————————————–

Stine Bosse – Gæsteoplægsholder på Mini MBA’en
Som samfundsdebattør og en af Danmarks stærkeste erhvervsledere optræder Stine Bosse i foråret som oplægsholder på PROBANAs Mini MBA uddannelse. Her vil hun bl.a. tale om, hvordan man engagerer en hel organisation, og hvordan man strategiudvikler og skaber overskud.

PROBANA Business School tilbyder en af Danmarks førende lederuddannelser – Mini MBA’en. Uddannelsen er baseret på blended learning, som er en kombination af e-learning og kursusdage, hvorfor den tilbyder den fleksibilitet, som mange erhvervsfolk kræver i en hektisk hverdag.

Som deltager bliver du undervist af landet dygtigste undervisere og erhvervsfolk. Vi har ikke alene fornøjelsen af at præsentere Stine Bosse, for i løbet af foråret vil du på Mini MBA’en også møde Charlotte Bircow, Christian Waldstrøm og Arne Astrup. Disse dygtige mennesker vil give dig indsigt, overblik, viden og metoder, der gearer dig og din organisation til at udnytte mulighederne optimalt.

Læs mere om Probanas Mini MBA her: http://www.probana.com/dip.asp. Og tilmeld dig allerede i dag, så får du 10.000 kr. i rabat

——————————————————————————–

PROBANA i spændende eksporteventyr
Videnssamfundets hastige udvikling og den skærpede globale konkurrence stiller stadig større krav til både bredden og dybden af lederes kompetencer. Der vil derfor fremover være stigende behov for at sikre løbende kompetenceudvikling – både for arbejdsgivere og arbejdstagere.

Samtidig skaber øgede krav om produktivitet, stigende udbud af efteruddannelsestilbud og øget fokus på interne omkostninger et stigende behov for sortering og fokus på relevans. Den demografiske udvikling i den vestlige verden indebærer, at der bliver flere ældre og dermed også flere voksne og erfarne ledere med behov for at udvikle deres kompetencer gennem et længere arbejdsliv.

For et lille år siden gik PROBANA Business School i gang med sin internationale ekspansion. Konkurrencen på det globale marked er hård og udfordrende, men vi ser tilbage på et år, hvor bla. vores Mini MBA blev solgt både i Kina, Indien, New Zealand, Dubai, Tyskland, Frankrig, Schweiz, Belgien, England og USA.

PROBANA Business School har pt. i samarbejde med Udenrigministeriet 3 store markedsprojekter kørende i henholdsvis Dubai, Mumbai og Hong Kong. I den forbindelse søger vi medarbejdere – Både oversættere, tolke og sælgere – Der har lokalt kendtskab. Er du interesseret i en stilling i PROBANAs eksportafdeling, så send gerne dit CV direkte til vores HR Chef Louise Lauridsen, på email: louise.lauridsen@probana.com

PROBANAs Mini MBA henvender sig til erfarne, pragmatiske, ambitiøse og travle ledere. De anser kompetenceudvikling og professionel networking som en helt nødvendig investering i deres karriere og i den organisation, hvis ambitioner, de er medansvarlige for at indfri. Men de er samtidig travle og ansvarsbevidste folk, som har behov for at sikre, at de både udnytter deres sparsomme tid og virksomhedens ressourcer optimalt.

Mini MBA-deltagere er typisk ca. 40-60 år, leder i en større virksomhed. Det er mindst 5-10 år siden, at han eller hun afsluttede sin videregående uddannelse, og Verden har jo I mellemtiden forandret sig så meget, at der er behov for nye værktøjer med beviselig effekt, for at opdatere CV’et med værdifulde meritter og for at sikre et stort og levende professionelt netværk. Han eller hun er kvalitetsbevidst og kræsen I sine valg – også når det kommer til uddannelse. Læs med på http://minimba.dk og dette gælder også ude på den internationale scene.

PROBANA tilbyder generelt kondenseret kvalitetsuddannelse til travle og erfarne ledere. Uddannelserne og kurserne er udviklede og sammensat af landets mest anerkendte professorer og eksperter på de respektive fagområder, som har destilleret den ypperligste viden indenfor deres felter til koncentrerede og målrettede kursus/uddannelsesforløb. Kursernes kombination af praktisk og teoretisk viden samt kombinationen af e-learning baserede selvstudier, aktiv læring, forelæsninger og kursusdage giver en høj grad af fleksibilitet og dermed tilpasning til travle professionelle. Det korte og koncentrerede forløb giver maksimal værdi for investeringen af både tid og penge

——————————————————————————–

At mestre værdibaseret ledelse, kræver professionelle redskaber
Værdibaseret ledelse er med stor entusiasme blevet integreret i det danske erhvervsliv. Ifølge konsulent Søren Nymark, er værdibaseret ledelse særlig væsentlig, hvis organisationen er i konstant forandring og er baseret på viden som den primære ressource. Dermed kan værdibaseret ledelse tolkes, som at afspejle den samfundsmæssige udvikling i retning af et videnssamfund.
Værdibaseret ledelse sætter fokus på de moralske holdninger i organisationen. Værdierne anvendes således som parametre for, hvad der er rigtigt og forkert, hvad der er godt og mindre godt.

Dermed kommer ledelsens opgave til at bestå i at definere, skabe og kommunikere de værdier, som de ønsker, skal karakterisere organisationens kultur. Denne information fra ledelsen bruger medarbejderne til at nå frem til en forståelse af rammerne for, hvad der er acceptabel adfærd i henhold til ledelsens vision.

Værdibaseret ledelse kan derfor, ifølge Nymark, betegnes som indirekte ledelse. Således kan et stærkt værdigrundlag i en organisation få medarbejderne til at udføre de rette arbejdsopgaver på eget initiativ uden at få direkte instrukser fra ledelsessiden. Ydermere vil et sådant værdigrundlag få medarbejderne til at arbejde sammen mod et fælles mål, igen uden eksplicit pres og magtudøvelse. Således er værdibaseret ledelse en slags anti-ledelse, idet værdibaseret ledelse i visse tilfælde helt kan erstatte den konventionelle, rationelle og regelbaserede styring og ledelse. Ved at skabe et stærkt, fælles værdigrundlag hos medarbejderne påvirker man altså handlinger, beslutninger og prioriteringer i hele virksomheden.

Hos PROBANA Business School har vi specialiseret os i, at give lederen de mest brugbare og professionelle værktøjer, så man herved kan styre sig igennem en hektisk hverdag, og have kompetencer der ruster ens beslutningstagen. Danmarks største virksomheder har allerede tilmeldt sig af flere omgange på den landsanerkendte Mini MBA. Læs mere på www.probana.com/dip.asp

Kommentarer

kommentarer

About The Author