PROBANA lader kunderne fortælle om succesen

Vi i PROBANA er stolte af vores glade og tilfredse kunder. Vi er stolte af, at vi leverer præcis de uddannelser, der er behov for i en verden, der skriger på kompetencer. Derfor lader vi nu vores kunder fortælle om deres succesfulde erfaringer med PROBANAs uddannelser til andre travle og erfarne ledere, der ønsker et værdifuldt kompetenceløft gennem fokuserede uddannelsesforløb.

Jeannette Prang (Change Management & Learning Consultant i Carlsberg) er en de kunder, som fortæller om sine erfaringer med PROBANAS uddannelser i en ny video:

”Mini MBAen har både været en succes rent personligt, men i allerhøjeste grad også i forhold til mit daglige arbejde. For mig har det været rigtig godt at få hægtet teorier på det, jeg laver i dagligdagen. Det giver mig et løft strategisk og taktisk,” fortæller Jeannette Prang.

En anden kunde, der fortæller om successen i en ny video, er Odd Sigfred Aarseth (Head of OTC FX Options i Nordea), som især fremhæver muligheden for at opretholde et familieliv sideløbende med karriere og efteruddannelse:

”Jeg vil gerne udvikle mig selv. Jeg er blevet 42 år og vil gerne komme videre, og det som passer mig bedst, er PROBANAs Mini MBA. Til dagligt har jeg en meget hektisk situation med arbejde, højt niveau og derhjemme har jeg en lille søn på to år, så jeg har også et ønske om, at logistikken og skal passe ind,” siger Odd Sigfred Aarseth.

I løbet af de seneste år har PROBANA efteruddannet kendte og ukendte topchefer, direktører, ledere og mellemledere fra den private såvel som den offentlige sektor. PROBANA har tilbudt efteruddannelse til snart 4000 top- og mellemledere, og beregninger viser, at tallet vil stige til 20.000 ledere inden for et par år.

Og hvad er det så, vi gør anderledes hos PROBANA, siden modne erhvervsfolk er så begejstrede for vores uddannelser, at de vælger os igen og igen? Svaret er, at PROBANA leverer fokuserede uddannelsesforløb, der er tilrettelagt, så den travle og erfarne leder kan få videreuddannelse og kompetenceløft til at passe med en hverdag, hvor der samtidig er plads til både karrieren og familien. Med en kombination af e-learning, samarbejde med spændende kursusdeltagere på hold samt traditionel undervisning, skaber PROBANA en ramme om lederuddannelse, som virksomheder og ledere har stor glæde og værdi af.

Samtidig tilpasser PROBANA alle sine uddannelser til den moderne leder, der ønsker at få det optimale ud af en travl hverdag. PROBANA tilbyder samme høje faglighed som på andre MBA-uddannelser. Den afgørende forskel er, at PROBANAs uddannelser er tilpasset et moderne arbejdsmarked og et moderne familieliv. Vores erfaring er nemlig, at de fleste erhvervsledere ikke ønsker at sidde på skolebænken hver torsdag aften to år i træk på Handelshøjskolen. Dels er tiden ikke til det, og dels er det mangel på respekt for ledernes erfaring. PROBANAs Mini MBA er en lynhurtig måde at få indblik i alle nødvendige værktøjer og metoder, der præsenteres på en god og hurtig facon. Overflødig teori og fyld er sorteret fra, og vores undervisere fra landets ledende rådgiverhuse og uddannelsesinstitutioner fokuserer udelukkende på kernen. Det betyder også, at PROBANA tilbyder uddannelserne til en fornuftig pris.

I den kommende tid vil PROBANA producere en lang række videoer med kunder, der med glæde og tilfredshed fortæller om deres succesfulde erfaringer med vores uddannelser. Alle videoer kan løbende ses her på vores hjemmeside: http://www.probana.com/acitat.asp

Videoerne med Odd Sigred Aarseth og Jeannette Prang kan desuden ses ved at klikke på de to links herunder:

Se hele videoen med Odd Sigfred Aarseth: Klik her

Se hele videoen med Jeannette Prang: Klik her

Kommentarer

kommentarer

About The Author