PROBANA præsenterer Christian S. Nissen

Christian S. Nissen underviser på Mini MBAen. Christian S. Nissen er tidl. generaldirektør i DR, tidl. adm. direktør for Rigshospitalet samt tidl. administrator på Nationalmuseet, adjungeret professor på Copenhagen Business School og foredragsholder. Christian S. Nissen var igennem årene 1985 til 2004 leder af tre af landets mest opsigtsvækkende og centrale institutioner – nemlig først National…museet, derefter Rigshospitalet, hvor han var adm. direktør og endelig på DR, hvor han var generaldirektør. Der var her tale om tre centrale organisationer, der hver var i konstant søgelys, og som alle var en vigtig del af landets selvforståelse. Igennem disse år ledte Christian S. Nissen de tre organisationer – og udviklingen både udadtil og af det faglige personale og deres opfattelser, bød på adskillige udfordringer.
I 2007 udkom ”Generalens veje og vildveje”, der er beretningen om Christian S. Nissens 10 år i DR. Christian S. Nissen er i dag en af landets store autoriteter indenfor ledelse og organisationsudvikling – både indenfor det private og indenfor det offentlige område. PROBANA glæder sig over samarbejdet med Christian S. Nissen. Mini MBAen er blevet de danske lederes foretrukne inspirationskilde og netværkssted. Der er pt. 2.800 igangværende studerende på uddannelsen, som kun kræver 5 timers læsning pr. uge online samt 6 stk eksklusive kursudage på enten Marriott i København eller på Radisson Blu Royal i Århus. Læs med på http://www.probana.com/dip.asp
Vi har et tilbud i dag, hvor du kan tilmelde dig  Mini MBAen – se http://www.probana.com/dip.asp
plus overbygningen CBA, se http://www.probana.com/cba.asp for en samlet pakkepris á kr. 40.000,- (således sparer du kr. 30.000,-) ex moms.

Kommentarer

kommentarer

About The Author