Restpladser med opstart i januar

Det forgange år lakker mod enden og et nyt år står for døren – Udnyt situationen til at revidere din værdi på arbejdsmarkedet, og overvej om du i 2017 skal videreudvikle dine kompetencer med en efteruddannelse.

Det er i dag nødvendigt konstant at vurdere din egen værdi som leder på arbejdsmarkedet, og sørge for hele tiden at være på forkant med den nyeste teori inden for ledelse og forretningsudvikling.

Vi har få pladser tilbage på uddannelserne med opstart i januar 2017. Ønsker du at tilmelde dig en af nedenstående uddannelser, kan vi derfor tilbyde de sidste pladser til prisen kr. 17.500 ex moms førpris (25.000,- ex moms). Er I tre der ønsker at tilmelde sig samme uddannelse, kan vi tilbyde en pakkepris på 3 deltagere for kr. 45.000 ex moms (spar op til kr. 30.000,-).

MasterClass i Psykologi
MasterClass i Kommunikation
MasterClass i Human Resource Management
MasterClass i Forandringsledelse
MasterClass i Bestyrelsesarbejde
MasterClass i Projektledelse
Certificate in Business Administration (CBA) 

OBS. Tilmelding skal ske direkte på mail information@probana.com, tlf. 45 76 58 58 eller ved at anføre rabatkoden: “RESTPLADS” i kommentarfeltet på hjemmesiden i dag, tirsdag den 20.12 for at være sikker på, at få en plads.

Tilbuddet kan både bruges af dine kollegaer og dig, så du må meget gerne videresende mailen til hvem det kunne være relevant. Tilbuddet kan ikke bruges med tilbagevirkende kraft.

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og www.facebook.com/probana.lederforum 
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com/

Kommentarer

kommentarer

About The Author