Ret din virksomhed op og sæt kurs mod nye og levedygtige tider

Udfordringer og kriser kan komme i alle former og størrelser, og turnaround ledelse er således forskellig fra virksomhed til virksomhed og fra branche til branche. Alligevel findes der nogle grundlæggende best practice-værktøjer, som gør sig gældende i langt de fleste tilfælde.

Ved at være bevidst om de væsentligste metoder fra turnaround ledelse forbedres mulighederne væsentligt for at videreføre en levedygtig virksomhed. Turnaround ledelse sikrer således lederen et rationelt og handlekraftigt overblik i krisesituationer, hvor hun eller han bliver presset fra forskellige fronter, og hvor mængden af presserende opgaver virker uoverskuelig.

Institut for Personaleudvikling har fornøjelsen af som de første i Danmark at kunne invitere til en inspirerende, lærerig og praktisk orienteret konference om turnaround ledelse. På konferencen bliver man som deltager klædt på til at håndtere truende organisatoriske udfordringer – og man lærer at navigere uden om lignende trusler i fremtiden. Foruden livlig inspiration, aktuelle tendenser og relevante erfaringer fra Danmarks førende specialister udstyres man med effektive værktøjer til turnaround ledelse, som man øjeblikkeligt kan implementeres i sin egen virksomheder.

Konferencen bliver afholdt i København den 4. november og i Århus den 10. november 2015. Tag dine kolleger under armen og tilmeld jer allerede i dag her.

Tilbudspris: kr. 2.999,- (normalpris kr. 4.500,-) Er I 5 deltagere, tilbydes en samlet pakkepris á kr. 10.000,- (spar kr. 12.500,-)

Anfør rabatkoden ‘TURNAROUND2015′ i kommentarfeltet ved tilmelding. Fristen løber helt frem til kl. 16.00 i dag.

Du kan også tilmelde dig direkte til ifp@ifp.dk

Læs mere her

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com

Kommentarer

kommentarer

About The Author