Sæt fokus på HR og se din virksomhed vokse

Det kræver viden, indsigt og overblik at følge med udviklingen inden for personaleledelse i disse år. De menneskelige ressourcer tillægges en stadig vigtigere betydning i forbindelse med virksomheders planlægning, og der stilles stadig større krav til den personaleansvarlige.

Der er mange emner man som HR-ansvarlig eller leder med personaleansvar skal være opmærksom på og heldigvis vinder fokus på HR mere og mere ind hos ledelsen i de danske virksomheder, som kan se at HR-tiltag er vigtige for virksomhedens bundlinje og trivsel hos medarbejderne.

Vil du også gerne lære mere omkring de nyeste tendenser indenfor HR og blive et endnu bedre aktiv i din virksomhed når det gælder virksomhedens vigtigste ressource, nemlig de ansatte, så inviterer HR-Forum nu dig og dit netværk HR-Konsulentuddannelsen 2015. HR-konsulentuddannelsen, HRK, er baseret på e-learning men kombineres med forelæsninger efter hvert gennemført modul samt en afsluttende eksamen.

TILBUD: kr. 20.000 (normalpris kr. 25.000) alle priser er ex. moms.

Anfør rabatkoden ‘HR-KONSULENT’ i kommentarfeltet ved tilmelding. Fristen løber helt frem til kl. 16.00 i dag. Du kan også tilmelde dig direkte til hrforum@hrforum.dk

Læs mere om HR-konsulentuddannelsen her

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com

Kommentarer

kommentarer

About The Author