IT-sikkerhed – beskyt virksomhedens systemer optimalt

Både for små og store virksomheder spiller IT-sikkerhed en væsentlig rolle i dag. Informationer er blevet en af afgørende faktor for virksomhedens succes, fordi den teknologiske udvikling har ændret store dele af den daglige arbejdsgang. I dag foregår meget arbejde og mange af virksomhedens operationer også på computeren. Data arkiveres, fortrolig information samles og udarbejdes, og tonsvis af e-mail modtages og afsendes i ét væk. Desværre er hackerangreb og massive trusler blevet en medfølgende konsekvens af denne digitalisering, og derfor er der opstået et større behov for IT-sikkerhed på tværs af samfundet, og særligt virksomheders fortrolige informationer er udsatte, og bør derfor beskyttes, for at sikre at data ikke skades og virksomhedens operationer ikke afbrydes eller ødelægges.

Det er ledelsen eller den IT-ansvarlige i virksomheden, som har det primære ansvar for IT-sikkerheden. Det er derfor vigtigt at den IT-ansvarlige besidder de juridiske og IT-teknologiske kompetencer og derigennem kan organisere en forståelig og konkret kommunikation til IT-brugerne.

Er du interesseret i at udvide din viden omkring IT-sikkerhed inviterer Institut for Personaleudvikling dig og dine kollegaer til konferencen ’ IT-sikkerhed på arbejdspladsen’, som har til formål at give deltagerne en grundlæggende viden om IT-sikkerhed, og hvordan du kan sikre at din arbejdsplads undgår store sikkerhedsmæssige brud. Læs mere om konferencen her.

Tilbudspris: kr. 2.999 (normalpris kr. 3.800). Er I 5 deltagere tilbydes en samlet pakkepris á kr. 10.000 ekskl. moms (spar kr. 9.000). Anfør rabatkoden “HR-SIKKERHED” i kommentarfeltet ved tilmelding. Fristen løber helt frem til kl. 16.00 i dag.
Du kan også tilmelde dig direkte til ifp@ifp.dk

Læs mere her

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com

Kommentarer

kommentarer

About The Author