Skab merværdi med færre ressourcer!

LEAN er en forretningsfilosofi som hovedsageligt er skabt med udgangspunkt i Toyotas produktionssystem. LEAN er udviklet på baggrund af den gamle samlebåndmetode, hvor alt var automatiseret og man undgik ’flaskehalse’.
I dag anvendes LEAN i forbindelses med at kunne forenkle og effektivisere produktionsprocessen og skabe merværdi med færre ressourcer.

Ved at gennemgå en LEAN implementering kan man opnå en effektiv produktion med maksimal udnyttelse af virksomhedens tilgængelige ressourcer. Med LEAN optimeres produktionen og ressourcespild undgås.

Det glæder Institut for Personale udvikling at kunne invitere dig og dit netværk til forårets store konference om LEAN. Konferencen afholdes d. 28. maj 2014 i København og d. 3. juni 2014 i Århus.

Ved deltagelse til konferencen opnår et godt og fagligt udbytte i feltet for LEAN , og hvordan det kan være med til at gavne og optimere driften i virksomheden. Endvidere får du adgang til et online modul med 50 siders ekstramateriale, hvor du her kan indhente mere inspiration og redskaber til hvordan LEAN implementeres i virksomheden.

Deltagerpris : kr. 3.500,- (normalpris kr. 8.000,-).
Er I 5 deltagere tilbydes en samlet pakkepris á kr. 9.000,-. ekskl. Moms

Anfør rabatkoden ‘LEAN’ i kommentarfelten ved tilmelding. Fristen løber helt frem til kl. 16.00 i dag.

Du kan også tilmelde dig direkte til ifp@ifp.dk

Kommentarer

kommentarer

About The Author