Stor undersøgelse: Kvinder øger indtjeningen

Virksomheders indtjening er påvirket af mange forhold, som nogle gange er ude af virksomhedens hænder. Ifølge en større undersøgelse fra Den Internationale Valutafond (IMF) er løsningen at ansætte kvindelige topledere.

Undersøgelsen fra IMF er baseret på 34.000 europæiske virksomheder, og konklusionen er tydelig – det gavner indtjeningen at have kvinder i ledelsen og bestyrelsen. Ifølge undersøgelsen øges indtjeningen i virksomheder med op til 8 procent, hvis en mand i det øverste ledelseslag udskiftes med en kvinde, det skriver Berlingske.

Dog skriver Berlingske også, at undersøgelsen ikke viser tydelige tegn på, at æren med sikkerhed kan tilskrives kvinderne i topledelsen, da virksomheder med bedre indtjening kan være bedre til at tiltrække kvindelige topchefer.

Kompetencegivende bestyrelsesuddannelse for kvinder og mænd

Hvis du er med i en bestyrelse eller overvejer at være med i en bestyrelse har PROBANA Business School udviklet en kompetencegivende bestyrelsesuddannelse. Uddannelsen er udviklet i samarbejde med en række af landets mest anerkendte bestyrelsesformænd, erhvervsledere og dygtige advokater, og dækker samtlige discipliner inden for bestyrelsesarbejde, herunder regler, ansvar, jura, økonomi, strategi og netværk.

MasterClass i Bestyrelsesarbejde er henvendt til alle nuværende og kommende bestyrelsesmedlemmer, som ønsker at udvikle sine kompetencer og blive bedre til at håndtere bestyrelsesarbejde. MasterClass er udviklet med henblik på at være jobrelateret og give forståelse for alle de vigtige redskaber for bestyrelsesmedlemmer. Læs mere om uddannelsen her

Tilmeld dig uddannelsen for kr. 35.000,- ex moms og bliv fortrolig med de mange aspekter af bestyrelsesarbejde.

Tilmelding skal ske på mail information@probana.com, telefon +45 45 76 58 58 eller online.

Læs mere om uddannelsen og tilmeld dig her

Kommentarer

kommentarer

About The Author