Større velvære skaber større resultater

”Som leder er du dit eget vigtigste ledelsesredskab i dag og i fremtiden – så sæt fokus på dine egne personlige ressourcer og få balance, så du er i stand til at udøve ledelse med indsigt, overblik og masser af drive.” – Chris MacDonald

Fra sportsverdenen er det et velkendt fænomen, at en god fysisk form og fornuftige kostvaner forbedrer præstationsevnen væsentligt. Derfor siger det næsten sig selv, at det samme gør sig gældende i en almindelig hverdag – og lederjobbet er ingen undtagelse i den sammenhæng.

Til foråret har Probana fornøjelsen af at præsentere top motivatoren Chris MacDoland som gæsteoplægsholder på Mini MBA’en. Her vil han sammen med Stine Bosse, Christian Have, Christian Walstrøm og nogle af landets bedste undervisere, fylde din rygsæk med de bedste ledelsesværktøjer der er på markedet.

Probana Business School tilbyder en af Danmarks førende lederuddannelser – Mini MBA’en. Uddannelsen er baseret på blended learning, som er en kombination af e-learning og kursusdage, hvorfor den tilbyder den fleksibilitet, som mange erhvervsfolk kræver i en hektisk hverdag, hvor skole, arbejde og familie skal gå op i en højere enhed.

Læs mere om Probanas Mini MBA her: http://www.probana.com/dip.asp

Kommentarer

kommentarer

About The Author