Strategi, overblik & lederskab

Det kræver viden, indsigt og overblik at håndtere mennesker, grupper og virksomheder i forandring. Og det er ikke altid økonomisk rentabelt at anvende eksterne konsulenter. Forandringsledelse er blevet en nødvendig intern kompetence i en tid, hvor forandringer sker hver eneste dag i virksomhederne.

PROBANAs Mini MBA er blevet landets mest efterspurgte lederuddanelse – Flere end 5.000 danske ledere har tilmeldt sig på mindre end 4 år – Og dette skyldes bla. uddannelsens fantastiske moduler, som giver dig en stærk værktøjskasse inden for forandringsledelse. Ring og hør nærmere på telefon 45 76 58 58.

Mini MBA: Kursusdage + E-learning
Uanset om du er på arbejde, hjemme, i lufthavnen, i udlandet, i sommerhuset eller det er sent om natten, så kan du logge dig på PROBANAs elæringsplatform og møde kolleger og undervisere. Allerede nu er der åbnet op for samtlige uddannelser online, og uanset om du er tilmeldt en uddannelse i november, januar eller marts (eller maj) næste år, så kan du allerede nu begynde at forberede dig. Samt begynde at netværke med de øvrige deltagere på de forskellige uddannelser online. Ring og hør nærmere på telefon 45 76 58 58.

Kun PROBANA Business School har ret til at udbyde den kendte Mini MBA – Diplomleder , som flere end 5.000 danske ledere har deltaget på.

Tilmeld dig i dag og spar kr. 10.000 direkte til Maria Skov på maria.skov@probana-kurser.dk eller tlf. 45 76 58 58.

Klik ind på din uddannelsesplatform eller ring og hør nærmere på telefon 45 76 58 58.

Læs mere om PROBANA’s lederuddannelse, DIP – Mini MBA’en her

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com

Kommentarer

kommentarer

About The Author