Strategisk integreret CSR

De fleste virksomheder har i mange år reageret på omgivelsernes krav og forventninger til virksomhedens sociale ansvar, ved at rapportere direkte om filantropiske, etiske, velgørende initiativer, og i nogle tilfælde vise det tydeligt i årsrapporten. Med stigende foranderlige omgivelser, er der større og større behov for at organisationen er forandringsdygtig og omstillingsparat, og dette gælder i særdeleshed også for planlægningen af en CSR strategi. CSR er ikke en statisk størrelse, men en praksis og et begreb der skal udvikle sig i takt med omgivelserne. Derfor er det vigtigt at undersøge nærmere, hvordan man kan få CSR integreret i virksomhedens overordnede strategi, således at den følger virksomhedens mål, vision og strategi.

Det kræver viden, indsigt og overblik at følge med i udviklingen inden for CSR, da der hele tiden stilles større og større krav, samt nye tendenser vinder indpas.
Institut for Personaleudvikling inviterer derfor nu til CSR konference, hvor der bliver sat fokus på netop ovenstående. Læs mere om konferencen og tilmelde dig her

Deltagerpriskr. 2999,- (normalpris kr. 8.000,-). Er I 5 deltagere tilbydes en samlet pakkepris á kr. 10.000,-. ekskl. Moms (spar 30.000,-).

Anfør rabatkoden ‘HR-CSR’ i kommentarfeltet ved tilmelding.

Fristen løber helt frem til kl. 16.00 i dag. Du kan også tilmelde dig direkte til ifp@ifp.dk

– Følg PROBANA på Facebook – se https://www.facebook.com/Probana og https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg PROBANA på Linkedin – se http://www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne: www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com

Kommentarer

kommentarer

About The Author