Sundhedsjurakonference for sundhedspersonale

Som ansat i sundhedsvæsenet står man overfor mange og forskellige udfordringer, og det er således ikke utænkeligt, at man i løbet af sin karriere kommer til at stå overfor problemstillinger af juridisk og etisk karakter. De fleste daglige udfordringer i arbejdet ligger som regel inden for den ansattes faglige kompetenceområde, hvorfor den sundhedsprofessionelle ofte er i stand til at håndtere givne udfordringer på en effektiv, selvstændig og kompetent måde. Imidlertid er det de færreste, der ved, hvordan de skal håndtere etiske og sundhedsjuridiske problemstillinger.

Derfor udbyder PUK Healthcare nu den populære og givende konference ‘Sundhedsjurakonferencen – etik og rettigheder’, hvor du som deltager vil opnå en forståelse for den juridiske og etiske virkelighed, der gør sig gældende for både sundhedspersonale og patienter. Formålet med dagen er at klæde deltagerne på til at møde juridiske samt etiske problemstillinger i deres daglige sundhedsfaglige arbejde, og konferencen henvender sig således til den sundhedsprofessionelle, der ønsker at vide mere om et særlig vigtigt område. Læs meget mere om vores spændende konference her.

Tilbudspris: kr. 3.500 (normalpris kr. 4.500). Er I 5 deltagere tilbydes en samlet pakkepris á kr. 15.000 ekskl. moms (spar kr. 7.500).

Anfør rabatkoden ‘HR-SUNDHEDSJURA’ i kommentarfeltet ved tilmelding. Fristen løber helt frem til kl. 16.00 i dag. Du kan også tilmelde dig direkte til puk@puk.dk

Læs mere her

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com

Kommentarer

kommentarer

About The Author