Tag dit næste karriereskridt

Vidste du, at Certificate in Business Administration (CBA) er målrettet til kursister, som har gennemført Mini MBAen eller som minimum har 8 års ledelseserfaring?

CBA-uddannelsen er målrettet de ledere, som ønsker at videreudvikle sine ledelseskompetencer til et endnu højere niveau. For at få fuldt udbytte af uddannelsen har vi opsat en række adgangskrav, hvilket giver dig mulighed for at møde dygtige ledere fra landets virksomheder og netværke med erfarne erhvervsfolk.

Uddannelsen er kendetegnet ved, at den er mere teoretisk anlagt og fokuserer på dybdegående indsigt i strategier, forretningsudvikling og at skabe vækst i virksomheder. Uddannelsen er bygget op via blended learning med dansk pensum og seks undervisningsmoduler med forelæsninger.

Har du den fornødne erfaring, kan jeg tilbyde dig vores CBA til den bedste pris på 20.000 kr. ex moms. Du sparer således 15.000 kr. i forhold til normalprisen. Tilbuddet gælder alle hold i 2016 og 2017, vi har hold i København, Århus, Aalborg, Odense, Vejle, Roskilde og Esbjerg.

Tilmeld dig online på hjemmesiden ved at anføre ”CBA20”, ring direkte til os på 45 76 58 56 eller send en mail til information@probana.com. Læs mere her.

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og www.facebook.com/probana.lederforum 
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com/

Kommentarer

kommentarer

About The Author