Tag en Mini MBA og få et kompetenceløft

Styrk din karriere med en Mini MBA.

I PROBANA er vi ved at lægge sidste hånd på deltagerlisten for januarholdet, og du kan stadig nå at være med.

Har du behov for at styrke dit CV for at kunne træde op på næste trin på karrierestigen? Vil du gerne være leder? Føler du, at du som leder mangler værktøjer i din hverdag til strategi, økonomi, personaleledelse, HR eller andet? Har du masser af erfaring, men mangler de teoretiske elementer til at sikre dine beslutninger? Hvis du kan svare ja til én eller flere af ovenstående spørgsmål, så er PROBANAs Mini MBA noget for dig. Her kan du på under ét år få værktøjskassen fyldt samt opnå et kompetenceløft, der tillader dig at række efter jobs, der ligger højere i hierarkiet end dit nuværende. Vi har stadig få ledige pladser, men med den nuværende tilmeldingsrate forventer vi fulde huse til januar og månederne frem.

Deltagerpris: kr. 25.000 ex. moms (normalpris kr. 35.000). Er I 2 deltagere tilbydes en samlet pakkepris á kr. 40.000 ex. moms (spar kr. 30.000).

Tilmelder du dig inden kl. 16.00 i dag, giver PROBANA den nyeste iPad Air 2 med i uddannelsesprisen! Ved tilmelding direkte på www.mini-mba.dk – anfør rabatkoden ‘MiniMBA+iPad2′ i kommentarfeltet ved tilmelding. Fristen løber helt frem til kl. 16.00 i dag.

Du kan også tilmelde dig direkte til vores Marketingansvarlige Maria Dalskov på maria.dalskov@probana.com eller på tlf. 45 76 58 58 og få en uforpligtende dialog.

Læs mere om PROBANA’s lederuddannelse, DIP – Mini MBA’en her

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com

Kommentarer

kommentarer

About The Author