Uddannelsesnyt: Effektiv læring giver effektive ledere

Det gælder for dansk erhvervsliv, som det gælder for virksomheder over hele verden. Fokus på resultater og profit vokser. Kravene til medarbejdere og ledere skærpes. Det hele skal være mere fleksibelt…, gå hurtigere, være mere effektivt og resultere i mere.
Hos Probana har vi tilpasset vores lederuddannelse til nutidens skærpede krav. Vi ved, at vores uddannelse skal løfte kompetencerne hos hver enkelt leder, så de får nye og bedre redskaber til at lede virksomhed og medarbejdere i en mere effektiv og krævende retning.

Derfor stiller Probanakrav til deltagerne på vores lederuddannelse. Vi ved, at der ikke er tid til udenomssnak og irrelevante spørgsmål. Vi ved, at der ikke er plads til langhårede akademiske rundbordsdiskussioner. Vi ved, at vores uddannelse skal kunne bruges i praksis og skabe resultater på virksomhedens bundlinje.
Derfor udbyder Probana ikke højtragende metadiskussioner uden konklusion eller retning. Vi har fokus på viden, der skal give praktiske værktøjer, som kan bruges til at styrke den enkelt leders kompetence, så det er praktisk anvendeligt i en virksomhed.

Vores undervisning er bygget op om metoden ’blended learning’, hvor digitale undervisningsmetoder kombineres med undervisningsdage. Det danner grundlaget for vores tætpakkede kursusdage, hvor e-laerning sammen med kursisternes kompetenceprofiler sikrer, at alle begynder på samme niveau, så tiden ikke skal bruges på niveauskæve-diskussioner.

I dag er Probana landets største private udbyder af lederuddannelse til erfarne ledere. Med topundervisere fra både det private erhvervsliv og førende uddannelsesinstitutioner har Probana siden 1992 uddannet mere end 17.000 ledere fra de fleste af Danmarks største og mest anerkendte virksomheder. AP Møller Mærsk, Grundfos, Danfoss, KMD, Nordea, Danske Bank og Nationalbanken er blandt dem, der vælger Probana som leverandør af kurser i ledelsesudvikling.

Grundstenen i Probanas lederuddannelse er vores Mini MBA. Lige nu er 2100 kursister i gang med en Mini MBA, og 600 nye starter i august. Med to lige store hold i henholdsvis København og Århus. Og hvad er det så, der får alle disse ledere fra dansk erhvervsliv til at vælge en uddannelse hos PROBANA Business School?

Først og fremmest er Probana noget helt unikt indenfor ledelsesuddannelse. Vi har skræddersyet uddannelse til lederen, der vil være en bedre leder, som passer sit job, sine medarbejdere og sin familie. Vi har designet den til et erhvervsliv, der med finanskrisens komme er under hårdere pres end nogensinde før.

Danske virksomheder har ikke længere tid eller råd til at sende deres talentfulde ledere eller nyudnævnte chefer på årslange og hundredtusinde kroner dyre efteruddannelsesprogrammer.
Danske virksomheder har brug for en effektiv, hurtig og økonomisk overskuelig opkvalificering af deres ledende medarbejdere, som kan bruges i praksis fra den dag, de afslutter deres uddannelse.
Det ved vi hos Probana. Derfor kombinerer vi egen læring med intense kursusforløb i en Mini MBA, som over 10 måneder med 20 timers månedligt arbejde og til en overkommelig pris, giver nye redskaber til at håndtere virksomhedslederens udfordringer i en travl hverdag.

Vi ved, at en uddannelse i arbejdstiden skal kunne bruges med det samme. Vi ved, at den skal hjælpe virksomhedslederen på en bred vifte af områder, så han eller hun bliver endnu bedre til at håndtere sine medarbejdere, løse dagligdagens konflikter på arbejdspladsen og generere mere profit på virksomhedens bundlinje. Og vi ved, at uddannelsen skal flettes ind i en dagligdag, hvor de ledende medarbejdere samtidig skal tage vare på virksomhedens daglige drift.
Sådan er kravene, når en global økonomisk krise sætter alverdens virksomheder under pres. Det ved vi hos Probana. Og derfor vælger danske virksomheder Probana, når deres ledere skal have et løft.
Effektiv læring giver effektive ledere.

Læs mere om PROBANA’s lederuddannelse, DIP – Mini MBA’en her

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com

Kommentarer

kommentarer

About The Author