Uddannelsesnyt: Forandringsledelse via HR

Få styr på både den psykologiske og den organisatoriske dimension af forandring. På den anderkendte MasterClass i Human Resource Management-uddannelsen – Der har uddannet næsten samtlige ledelseskonsulenter fra de store konsulenthuse – Finder du ud af, hvordan du når de forandringsmål, du sætter dig – og hvordan du sikrer dig opbakning i organisationen på rejsen.

Bliv bedre til at planlægge og håndtere nye situationer med en praktisk tilgang, der fastholder den indbyggede energi i forandringen. Bliv bevidst om din egen rolle som forandringsagent og få forståelse for forandringens dynamik, psykologi og cyklus. Som noget helt unikt i dette forløb benytter vi computersimulation til at udvikle dine evner til at håndtere forandring.

MasterClass i Human Resource Management-uddannelsen gennemføres som et metodisk, teoretisk og praktisk uddannelsesforløb for HR-ansvarlige på alle niveauer i både offentlige og private virksomheder. Undervisningen giver en solid teoretisk og praktisk indføring og træning i systemisk tænkning og metode i relation til internt og eksternt proceskonsulentarbejde med organisatoriske problemstillinger, herunder konsultation, supervision, coaching, personale- og organisationsudvikling.

MasterClass i Human Resource Management er kompetencegivende og er baseret på e-learning, men kombineres med kursusdage efter hvert gennemført modul og en afsluttende eksamen. Uddannelsen bygger på de centrale områder inden for kommunikationsteori, moderne filosofi og ledelse og belyser over 6 moduler konsulentens rolle, ansvar og opgaver.

– Følg PROBANA på Twitter – se https://twitter.com/ProbanaBS
– Følg PROBANA på Facebook – se https://www.facebook.com/Probana og https://www.facebook.com/HRForum.dk
– Følg PROBANA på Linkedin – se http://www.linkedin.com/company/probana-management/
– Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
– Følg PROBANA på HR Portalerne: www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com

Kommentarer

kommentarer

About The Author