Udvid din horisont med sundhedspsykologi

Ud fra en sundhedspsykologisk forståelse tænkes konstellationer af psykiske faktorer og processer at spille en afgørende rolle i forhold til udviklingen af sygdom samt sygdomsforløb, hvorfor man inden for dette perspektiv ikke udelukkende er fokuseret på biologiske eller fysiske forhold. Derimod er antagelsen, at sundhed og udviklingen af sygdom sker i samspillet mellem psykologiske og biologiske forhold eller sagt med andre ord – mellem krop og sind.

PUK Healthcare inviterer nu i samarbejde med Bobby Zachariae og Henrik Leslye inden for til en konference omkring sundhedspsykologi. Denne aktuelle og højst spændende konference henvender sig til dig, der, som leder eller medarbejder inden for sundhedssektoren, ønsker at optimere dine sundhedsfaglige kompetencer og udvide din forståelsesmæssige horisont. Konferencen afholdes i København den 4. marts 2015 og i Aarhus den 5. marts 2015. Læs mere om konferencen her og tilmeld dig allerede i dag.

Deltagerpris: kr. 2.999 (normalpris kr. 3.800). Er I 5 deltagere tilbydes en samlet pakkepris á kr. 10.000 ekskl. moms (spar kr. 9.000).

Anfør rabatkoden ”HR-SUNDHEDSPSYKOLOGI” i kommentarfeltet ved tilmelding. Fristen løber helt frem til kl. 16.00 i dag. Du kan også tilmelde dig direkte til puk@puk.dk

Læs mere her

– Følg PROBANA på Facebook – se www.facebook.com/Probana og https://www.facebook.com/HRForum.dk
- Følg PROBANA på Linkedin – se www.linkedin.com/company/probana-management/
- Følg PROBANA på Google Plus – se https://plus.google.com/+probana
- Følg PROBANA på HR Portalerne – se www.hrforum.dk & www.efteruddannelser.com

Kommentarer

kommentarer

About The Author