Vær med til at udvikle HR

HR-afdelinger kritiseres ofte for at være for bureaukratiske, for administrative og ikke tilstrækkeligt innovative. Derudover kritiseres HR-personalet for ikke at være afstemt med resten af virksomheden og for manglende analytiske færdigheder til at lave datadrevne beslutninger. Men det seneste år har HR udviklet sig, og især HR-ansvarlige er blevet mere omstillingsparate og lever i højere grad op til de nye udfordringer.

HR’s rolle har på det seneste udviklet sig til mere end sit traditionelle fokus om at udvikle medarbejdere og processer. HR er blevet innovative konsulenter med større ansvarlighed til at designe, simplificere og forbedre hele medarbejder oplevelsen. Det viser undersøgelsen ”Human Capital Trends 2016” foretaget af Deloitte på baggrund af mere end 7.000 HR-ledere.

Ifølge undersøgelsen er HR-afdelinger dette år mere fokuseret på innovation, analyser og tilpasning i forhold til teknologi, hvilket samlet set skaber bedre rammer for medarbejdere og nye kandidater. Ifølge undersøgelsen er det især parathed i forhold til medarbejder engagement og det overordnede niveau hos HR, som i løbet af det seneste år er forbedret.

PROBANA Business School tilbyder HR-konsulenter og ledere i private og offentlige virksomheder et kompetenceløft, så HR-afdelingens metoder og værktøjer kan følge med udviklingen i markedet. MasterClass i Human Ressource Management styrker deltageres evner til at bidrage med værdifulde indsigter og forbedre virksomhedens bundlinje fra en HR-funktion.

Bliv dynamisk og moderne i HR
Med MasterClass i Human Resource Management styrkes dine evner til at analysere det dynamiske samspil mellem medarbejdere, arbejdsopgaver, jobfunktioner og ledelsen internt i virksomheden. Uddannelsen sikrer, at deltagere bliver helt up-to-date med tendenser inden for HR og kan forbedre arbejdet med processer.

Uddannelsen er målrettet praktikere, som har erfaring med HR, og trækker på landets dygtigste HR-folk. Undervisningsforløbet er baseret på online undervisningsmoduler, der kombineres med kursusdage efter hvert gennemført modul samt en afsluttende eksamen. Læs mere her

MCH-uddannelsen giver deltageren den nødvendige ballast til at arbejde med og reflektere over HRM på et strategisk niveau. Deltageren opnår således indsigt i, hvordan man bliver endnu mere effektiv og målbar i rollen som ledelsens strategiske sparringspartner. Endvidere præsenteres en lang række konkrete værktøjer, som gør deltageren i stand til at skabe løbende forandringer på alle niveauer i organisationen, være resultatorienteret og strategisk tænkende. Læs mere her

KAMPAGNEPRIS
Ved tilmelding inden fredag den 29. april 2016 tilbydes uddannelsen for kr. 25.000,- ex moms (normalpris 35.000 kr. ex moms). Kampagneprisen gælder inden for nævnte tidsfrist og ikke med tilbagevirkende kraft.

Tilmelding skal ske på mail information@probana.com, telefon +45 45 76 58 58 eller på hjemmesiden med rabatkoden ”MCH25”. Læs mere om uddannelsen og tilmeld dig her

Kommentarer

kommentarer

About The Author